Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Dla facetów liczy się tylko powierzchowność kobiety, reszta to tylo mniej lub bardziej zbędny dodatek. Ważne jest tylko to, żeby pociągała fizycznie i żeby mieć o czym porozmawiac między jednym seksem a drugim. Taka prawda, kto twierdzi inaczej, tylko sie oszukuje. O!

Gość TO PROWOKACJAAAAAAAA
racja..

Gość ejejruiorri
też mam takie odczucia

Gość ovca5
a caly dior o babach :)

Faktycznie idiotka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a tytułem kontry też idiotyczne stwierdzenie ,że dla kobiet liczy się tylko kasa między jednym nadstawieniem doopy ,a kolejnym następnym :D:D:D:D:D tyle tylko,że ja wiem ,że to stereotyp niestety w niektórych przypadkach się sprawdzający. Pozdro :classic_cool:

Gość zepsuta drukarka
w wiekszosci przypadkow rzeczywiscie prawda ale zawsze sa wyjatki

XYZ Co niby idiotycznego jest w tym, co napisałam. Faceci sami się do tego przyznają. I też nie uważam, że jest w tym coś złego.Po prostu jesteście mniej skomplikowani niż my. A te, które tego nie przyjmują do wiadomości, potem dziwią się, że faceci lubią (jak to one określają) puste lale.

nie pochlebiajcie sobie panienki... wiekszosci z was nie da sie przeleciec i jedyne co z wami mozna robic, to wlasnie pogadac... pisząc, ze chcemy od was tylko sexu, słodzicie sobie ponad miare

Gość ovca5
a pierdolicie baco. to, ze nie da się nas przeleciec, nie znaczy ze tego nie chcecie :)

Gość zetwues
nie pochlebiajcie sobie panienki... wiekszosci z was nie da sie przeleciec i jedyne co z wami mozna robic, to wlasnie pogadac... pisząc, ze chcemy od was tylko sexu, słodzicie sobie ponad miare :D:D:D:D:D

Autorko między nami jest kolosalna różnica,albowiem Ty wewaliłaś wszystkich facetów do jednego wora,natomiast ja takiego uogólnienia nie zrobiłem:D:D:D:D Łapiesz? :P

Gość ovca5
moj na przyklad chce ode mnie wylacznie, zebym umiala obslugiwac zderzacz hadronow i piekla mu ciasta ze sliwkami ;)

Od pogadania to macie kumpli. :) A te wszystkie zabiegi, stawanie na rzęsach, staranie się na początku są jedynie po to, zeby dostać się do (_._) Niby nie?

Gość moze jestes za glupi/a
nie ma reguly - jedni ida na latwizne i wybieraja ladne i glupie laski a inni wola bardziej inteligentne i niekoniecznie brzydsze dziewczyny.ogolnie ciagnie swoj do swego

Gość ankietka ....
Z moich doświadczeń wynika, że faktycznie powierzchowność jest najważniejsza... ale ... jakby tylko to, to niestety mało ... Przecież pan z tytułem dr by się mną w ogóle nie zainteresował ... a gdzie jeszcze podtrzymywał związek ... Zatem zależy na jakim facecie nam zależy, jak wystarczy prac. fizyczny .. to owszem... :O Ci, którzy mnie interesują, to jednak wymagają sporo więcej ... wykształcenia, oczytania, elokwencji, kultury, klasy itd. a to wymaga już pracy nad sobą... Zresztą sama tego od siebie (i od innych) wymagam, zatem jesteśmy zgodni ...

"A te wszystkie zabiegi, stawanie na rzęsach, staranie się na początku są jedynie po to, zeby dostać się do (_._)" to tylko swiadczy o waszej głupocie....

Gość ankietka ....
a krótko .... Jak wyżej - swój do swego ciągnie! i nic tu więcej nie ma co się rozwodzić na temat ...

Gość bez odbioru
moj na przyklad chce ode mnie wylacznie, zebym umiala obslugiwac zderzacz hadronow i piekla mu ciasta ze sliwkami ooo to ja mam podobnie, tylko zamiast eee zderzacza hadronów (hę?) jest wózek widłowy i nie ciasto ze śliwkami, tylko marchewkowe :D

nie ma to jak zrobic sobie wroga nr 1 ze swojego meza, chlopaka, faceta:O, jak zwał tak zwał, ja za cel obrac albo Ty mnie zniszczysz albo ja Ciebie:O jakby nie mozna było inaczej:O

Jaki poziom?:o Właśnie ludzie wymyślają takie głupoty, żeby usprawiedliwić brak powodzenia bądź ukryc swoje kompleksy. Jakby mężczynie z doktoratem spodobała się kobieta nawet bez magistra, to myślicie, że ją odrzuci tylko dlatego, że dla niego nie jest dostatecznie wykształcona?:o To jest dopiero głupota...

Gość *Sami
to już nawet Nas nie chcą przelecieć:O tylko gadać mamy ,świat schodzi na psy

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Złoty ja Cię normalnie chyba zacznę lubić....;P