Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Widzisz, Sami, kafeteryjnym facetom wcale nie zależy na seksie tylko na tym samym poziomie... Dlatego wciąż siedzą na kafe miast korzystać z życia. :)

Gość *Sami
hej Brzydka jestem zszokowana prawdą o facetach,a takze prawdą o kobietach:O

A wasza prawda jest taka, że dla was seks i porozumienie nie są istotne. Ciekawa jestem zatem, co robicie ze swoimi kobietami. Chociaz coś w tym jest, z grafiką nie pogadasz...

Gość tratffa
Tak najezdzacie na autorke, ale one ma duzo racji. Bardzo atrakcyjna kobieta, nawet jesli jest pusta,egoistyczna i interesuje sie glownie "shoppingiem", zawsze znajdzie faceta. Przecietna szara myszka natomiast moze miec bardzo bogate wnetrze, ale co z tego, skoto nikt nie ma ochoty go odkrywac? Charakter dla facetow ma drugorzedne znaczenie, chyba, ze kobieta jest maksymalnie glupia, ale nie rozmawiamy przeciez o ekstremalnych przypadkach.

Gość *Sami
Przestancie.bo juz nie wiem czy to prowokacja czy też nie:P Bzdury Słodka napisała i tyle. Faceci zwracają uwagę na walory kobiece tzw biust nogi pupa ,może i przeleci im mysl zeby przelecieli obiekt zwany kobietą:classic_cool:ale ile mozna patrzeć?albo przelatywać Niestety ale inteligencja wiedza i to coś jest ważne dla facetów. AAAA bym zapomniała no i charrrakter sie też dla Nich liczy :O

Sami🖐️popieram to, ze mezczyzni zwracaja uwage na cechy fizyczne tez, nie swiadczy o ich ułomnosci tylko o normalnosci!!!

Gość tratffa
Sami, oszukujesz sie. Jest mnostwo bardzo fajnych, wartosciowych kobiet, ktorych natura niestety nie obdarzyla uroda i sa same, a nawet jak kogos maja, to tylko dlatego, ze same musialy zadzialac. Atrakcyjne kobiety nie musza w ogole szukac, bo chetnych facetow maja az nadto. Atrakcyjnym ludziom przypisuje sie pozytywne cechy charakteru, takze jak jakas kobieta ich nie posiada, to facet sam jej je przypisuje.

Gość *Sami
Nie dla każdego jesteśmy inteligentne ładne seksowne ,bo każdy ma swój gust pod względem intelektualnym także...Każdy facet widzi w Nas to co chce zobaczyć....szkoda że czasem mężczyzna widzi w Nas nie to samo co my w nim. ech

To przecież napisałam, że ważne jest też to, żeby mieć o czym pogadać miedzy jednym seksem a drugim, nie? A u niektórych chyba umiejętność czytania leży i kwiczy...

Gość *Sami
tratffa--->możesz mnie zlinczować i zwyzywać ,ale w takie teksty to nie wierzę.Mam mnóstwo koleżanek z biura z impez itd..... Atrakcyjna zadbana mądra kobieta wie czego szuka i nie wmawiaj mi ze faceci tego nie widzą. BZDURA

Gość *Sami
Ok nie umiem czytać ze zrozumieniem,dlatego jestem sama:( Jak facet widzi w kobiecie coś czego niby nie ma,tzn ze albo jest slepy zauroczony lub rzeczywiście kobieta ma to coś miłego dnia

Zgadzam się z tym, co pisze Tratffa. Ilu kobietom facet spodobał się dopiero po bliższym poznaniu, a ilu facetom kobieta? Faceci zakochują się w wyglądzie kobiety, a kobiety - w charakterze faceta, czy tez może bardziej osobowości.

Gość tratffa
Sami, widze, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale to juz twoj problem. 🖐️

Gość moze jestes za glupi/a
FACECI TO WZROKOWCY WSZYSCY TO WIEDZA. NAJPIERW PATRZA NA WYGLAD KOBIETY - JAK MU SIE PODOBA TO CHCE JA BLIZEJ POZNAC (JEJ CHARAKTER), JESLI NIE - TO DO WIDZENIA. PROSTE.

Gość *Sami
No PRZECIEŻ mam problemy ze zrozumieniem ,ale faceci tego nie widzą:O:P za to kobiety wszystko zauważą i nie zapominają mi o tym wspomnieć:P mi sie juz nie chce na facetów nadawać,mam do nich zal o coś innego,no ale co zrobić???kazdy ma jakies swoje ideały papapapaaapapap

Gość aniad862
kobiety atrakcyjne są ciekawsze dla mężczyn bo nie sa zdesperowane i maja jakies wymagania

Słodka,traktowanie facetów czy kobiet jako jednorodny zbiór to bardzo płytkie podejście. Oczywiście, są pewne cechy wspólne - choćby fiut u facetów i potrzeba rozmnażania. I w zasadzie na tym podobieństwa się kończą. Już widzę jak podchodzisz do jakiegoś obleśnego brzydala, żeby poznać jego - być może - cudowny charakter. Nie rozśmieszaj mnie. Wiadomo, że w realu najpierw kogoś widzisz a dopiero potem możesz poznać. Najpiękniejsza pusta lala nie zrobi na mnie wrażenia i nie odważę się pójść z taką do łóżka. Z różnych względów.

Gość ofer ma
ale przecież tak naprawdę to znakomita większość kobiet jest pod względem fizycznym OK. nie wiem jak widzicie facetów ale ja uważam że większość kobiet w przedziale 20-30 jest atrakcyjna lub atrakcyjna być może tylko czasami chodzą takie jakieś skurczone, poszarzałe jakby przepraszały kogoś tylko za to że istnieją. ale trochę lepsze ciuchy, fryzura i więcej ognia w spojrzeniu a czasami trochę ćwiczeń i diety i naprawdę właściwie każda ma coś do pokazania.

Ofermo - moze dla wyposzczonego typa wszystkie sa atrakcyjne :P Ja mam nieco inne spostrzeżenia... A to, że byłyby atrakcyjne gdyby były zadbane, pewne siebie i odstrojone to zaden argument... bo najwiekszy problem w tym, ze wiekszosc taka nie jest...

Mało_stanowczy, teraz to popadasz w skrajność z tym obleśnym brzydalem. Ale zdarzało się, że ktoś, na czyj widok miałam dosłownie odruch wymiotny, spodobał mi się po czasie i to bardzo.Chodzi mi o to bardziej, że odwrotna sytuacja rzadko ma miejsce. Ale skoro nie odpowiada wam moja teza, to napiszcie, proszę, co prócz tego, co napisałam w pierwszym poście, warunkuje waszą chęć bycia z kobietą. :)

nie napisałas prawdy, bo bezzasadanie zakładasz, ze potrzebujemy romzowy z kobieta pomiedzy stosunkami...

"Ale skoro nie odpowiada wam moja teza, to napiszcie, proszę, co prócz tego, co napisałam w pierwszym poœcie, warunkuje waszš chęć bycia z kobietš" mojš chęć bycia z kobietš warunkuje to żeby dostarczała mi rozrywki cielesnej, umiała dostarczać uczty kulinarnej i żeby czystoœć u mnie w dziupli utrzymywała. i żeby broniła dobytku jak jestem na polowaniu. o! :P

ale jawnie sugerowałas, iż taką potrzebe posiadamy, co jest oczywistym błędem logicznym

Gość ofer ma
"Ofermo - moze dla wyposzczonego typa wszystkie sa atrakcyjne " :D :D :D "A to, że byłyby atrakcyjne gdyby były zadbane, pewne siebie i odstrojone to zaden argument..." jest to argument bo głupoty nie umalujesz i nie pokażesz w lepszym świetle. a z mojego punktu widzenia widzę że znacznie większym problemem kobiet jest większy lub mniejszy poziom idiotyzmu który reprezentują a nie braki w urodzie. i jestem święcie przekonany że o ile z urodą można naprawdę zrobić wiele i wiele poprawić stosunkowo prostymi zabiegami to głupoty się nie naprawi. i naprawdę częściej mnie rozczarowuje głupota rozmaitych lasek niż ich brzydota.

Kwiatek, co Ty masz za przegladarke, ze Ci takie znaki wskakują? Jakis wc explorer? :P

Słodka, specjalnie popadłem w skrajność, ale Ty zaczęłaś :) Dla mnie kobieta musi być inteligentna i mądra. Potem czuła i dobra. Wygląd jest na końcu, bo fakt, że teraz wygląda jak seks bomba nie znaczy, że po pierwsze lubi seks a po drugie, że za dwadzieścia lat też tak będzie wyglądać. Natomiast charakter jej zostanie. Nie ukrywam, że gdy byłem nastolatkiem, wygląd był dla mnie dosyć istotny :)