Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

to jeszcze raz: "moją chęć bycia z kobietą warunkuje to żeby dostarczała mi rozrywki cielesnej, umiała dostarczać uczty kulinarnej i żeby czystość u mnie w dziupli utrzymywała. i żeby broniła dobytku jak jestem na polowaniu. o! :P" a jak sie nie podoba to za drzwi :P

"i jestem święcie przekonany że o ile z urodą można naprawdę zrobić wiele i wiele poprawić stosunkowo prostymi zabiegami" owszem, ale tego tez trzeba chcieć... wiekszosc kobiet wychodzi z załozenia "jakąś mnie panie boże stworzył, taką mnie teraz masz" i za szczy dbałosci o siebie uwaza usmarowanie sie jakas ohydną tapetą... " to głupoty się nie naprawi. i naprawdę częściej mnie rozczarowuje głupota rozmaitych lasek niż ich brzydota." masz racje, ale wydaje mi sie, że czesto głupotą nazywasz kobieca ceche immanentną - czyli tzw myslenie emocjonalne, lub hormonalne - jak zwał tak zwał - chodzi o postepowanie kompletnie wbrew logice... niektore, dosc nieliczne potrafia to opanować i te postrzegasz jako kobiety myślące... bo takiej klasycznej głupoty, to jest tyle samo wsrod mezczyzn, jak i wsrod kobiet

Głupotę akurat, Ofermo, można przykryć podkładem humoru dodając jej kolorytu różem spontaniczności, a dzieła dokończą muśnięte słodkim tuszem rzęsy i błyszczące radością życia roześmiane usta. :)

akurat za mądra kobieta nie jest wskazana :P ma byc tak mądra jak jej facet pozwoli :P

Komiczne - jeszcze nie spotkałem kobiety, która postępuje logicznie, natomiast kilka mądrych się trafiło. Nielogiczność jest wpisana w ich DNA :) I głupoty, Słodka, nie da się na dłuższą metę przykryć niczym, oprócz milczenia. Co u kobiet jest z góry skazane na niepowodzenie :) Mądra kobieta to wyzwanie :)

Gość ofer ma
"owszem, ale tego tez trzeba chcieć..." no i to jest między innym objaw zidiocenia albo kompleksów, zahamowań czy diabli wiedzą czego jeszcze które bardziej niż braki fizyczne wpływają na atrakcyjność. relacje kobieta - meżczyzna opierają się na seksie więc musimy się sobie podobać. jak laska ubiera się jak jurand w czasie wizyty u krzyżaków to czego oczekuje od facetów? i wcale nie uważam żeby kobiety były głupsze od facetów. zgadzam się że one często myślą trochę inaczej ale to wynika raczej z różnic w psychice kobiecej-męskiej niż z braków intelektualnych. po prostu pisałem o kobietach. facetów też znam durnych jak głaz narzutowy. po prostu moja teza jest taka że psychika, charakter, osobowość i inteligencja mają znaczenie większe niż sama fizyczność sensu stricto. bo ludzi z naprawdę idealnym ciałem które można by prezentować jak wzorzec metra to jest bardzo niewielu.

Gość moze jestes za glupi/a
wymagacie od kobiet intekigencji a niestety wam jej bardzo brakuje. problem w tym ze tego nie dostrzegacie

"Kwiatek, chyba Cię nawet zacznę lubić. Czasami piszesz rozsądnie" to niedobrze jak zaczynasz mnie lubic :P masz byc ode mnie uzależniona tak żeby na myśl o stracie mojej osoby zimny pot cie oblewał :P a jak wracam do dziupli to masz byc w pozie "podaję się mojemu panu w pięknym opakowaniu" (kurde byla kiedys fajna fota w internecie :P) wtedy jest correct związeczek :P

kobiety postępują logicznie... ale to jest ich logika... która z klasyczna logika ma niewiele wspolnego... dlatego kobiety tak ciągnie do murzynów :P oni tez maja swoją logike (logika Kalego :P )

Komik "wiekszosc kobiet wychodzi z załozenia "jakąś mnie panie boże stworzył, taką mnie teraz masz" i za szczy dbałosci o siebie uwaza usmarowanie sie jakas ohydną tapetą..." No ale jak się to facetowi podoba, to o co chodzi? Jak ktoś chce czegoś więcej, to niech zasugeruje albo najlepiej weźmie za rączkę i zaprowadzi do fryzjera, kosmetyczki, solarium i na zakupy. No.:P

Gość moze jestes za glupi/a
bo ludzi z naprawdę idealnym ciałem które można by prezentować jak wzorzec metra to jest bardzo niewielu. jak facet naoglada sie wyretuszowanych zdjec to mysli ze kazda kobieta tak powinna wygladac a jesli tak nie jes to oznacza ze jest zaniedbana.zalosne

\"No ale jak się to facetowi podoba, to o co chodzi? Jak ktoś chce czegoś więcej, to niech zasugeruje albo najlepiej weźmie za rączkę i zaprowadzi do fryzjera, kosmetyczki, solarium i na zakupy\" ale facetom sie nie podoba, tylko z braku laku biorą co jest... a co do reszty - sama pokazujesz, zek obiety sa jednak głupie :P

Gość ofer ma
"Głupotę akurat, Ofermo, można przykryć podkładem humoru dodając jej kolorytu różem spontaniczności, a dzieła dokończą muśnięte słodkim tuszem rzęsy i błyszczące radością życia roześmiane usta." to już chyba bardziej brzydotę. bo trudno mi uwierzyć w poczucie humoru u głupiej laski czy faceta. do tego jednak potrzebna jest pewna inteligencja.

a co do tytułu tematu - czy chodziło Ci autorko o Miuccie Prade? :P Ofermo - da sie głupote ukryc o tyle, ze przy pieknym opakowaniu wielu nie bedzie ona za bardzo obchodziła

"Jak ktoś chce czegoś więcej, to niech zasugeruje albo najlepiej weźmie za rączkę i zaprowadzi do fryzjera, kosmetyczki, solarium i na zakupy" a to mi sie akurat podoba :) ale musi tez sama wiedziec kiedy sie na bóstwo zrobić ;) oferma, ty nudziarzu :o

Ależ kobiety są logiczne! I prócz tego mają intuicję. A że kiedy wchodzi w grę relacja damsko-męska emocje przejmują kontrole nad logiką, to już zupełnie inna sprawa. I tak w nas to lubicie. :P Poza tym, nie rozumiem, jak można kogoś nazwać głupim. Co najwyżej może bym mniej inteligentny/mniej oczytany/o mniejszych zdolnościach krasomówczych itp. Ale to tez nie musi być przreszkodą.

"Ależ kobiety są logiczne! I prócz tego mają intuicję. A że kiedy wchodzi w grę relacja damsko-męska emocje przejmują kontrole nad logiką, to już zupełnie inna sprawa. I tak w nas to lubicie" i vice versa ;) ;) "Poza tym, nie rozumiem, jak można kogoś nazwać głupim" komik ocenia według swoje skali :P

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - myśląc tak prosto, jak myślisz ... :P Sama skazujesz się na tą swoją "prawdę" - bowiem w Twoim przypadku jest ona faktyczną ...

\"Ależ kobiety są logiczne! I prócz tego mają intuicję.\" sa tu takie tematy tasiemce potwierdzajace te teze... np \"o zwiazkach z partenerem molestujacym psychicznie\" albo o \"mężach alkoholikach\" :D

Gość *Sami
Tamari

Gość ovca5
wiecie co, chlopacy? jestem pewna, ze nawet takie demony intelektu jak Wy bzyknęłyby po wielkokroc atrakcyjaną młodą blondynkę, nawet gdyby ta miała w głowie gotowaną marchew. ba! jestem tez pewna, ze chwalilibyscie się nią przed kumplami, nie bacząc wcale na to, czy zna hegla i czy odróznia spalenizne od spalonego i czy nosi rozową bieliznę. :)

Gość ankietka ...
Mało_stanowczy - nie uogólniaj ...

Ofermo, nie chodzi o poczucie humoru, tylko o to, że dana osoba dostarcza rozrywki już samą sobą nie musząc silić się na żarty. :) Hej, Tamarcia! 👄

"mi sie juz nie chce na facetów nadawać,mam do nich zal o coœ innego,no ale co zrobić???" masz chyba żal _po_ facetach, nie _do_ facetów

Gość ofer ma
"Ofermo - da sie głupote ukryc o tyle, ze przy pieknym opakowaniu wielu nie bedzie ona za bardzo obchodziła" no tak, ale to też raczej tych co nie specjalnie są błyskotliwi. no bo powiedz mi szczerze, czy da się na dłuższą metę wytrzymać z durną laską? nawet jak jest ładna. zresztą największy problem jaki ja widzę u ludzi to nie jest nawet i inteligencja. to się wszystko da znieść, oczywiście w rozsądnych granicach. nie mówimy o jakichś zupełnych durniach. ale wiele osób obniża swoje notowania odnośnie i inteligencji i urody przez rozmaite zahamowania. naprawdę widziałem w życiu masę ludzi którzy ogromnie dużo tracili przez to że po prostu nie potrafili być naturalni, trema ich zjadała nawet w prostych sytuacjach. podczas gdy z drugiej strony bardzo dobrze prezentują się czasami osoby zupełnie przeciętne i fizyczne i intelektualnie które po prostu w każdej sytuacji są bezpośrednie i zahamowań nie mają.

"jestem pewna, ze nawet takie demony intelektu jak Wy bzyknęłyby po wielkokroc atrakcyjaną młodą blondynkę, nawet gdyby ta miała w głowie gotowaną marchew." co racja to racja ;)