Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Jak to było??? Facet by chciał, żeby jego kobieta była zajebistą gospodynią domową w domu, damą w towarzystwie i dziwką w łóżku. Przecież to wszystko wyjaśnia.

Gość ankietka ...
ovca5 - "bzyknęłoby" - owszem ... I dlatego też autorka uważa swoją prawdę za prawdę ... Ale to właśnie "takie", a nie inne ... Pozostałe są inaczej traktowane nawet przez jednego i tego samego faceta ...

ovca - oczywiscie, ze mozna przeleciec fajna laske, niespecjalnie mądrą ale sa pewne granice... jesli mam być szczery to skrajna głupota wywołuje u mnie jednak impotencje...

"moge jedynie byc dzi**a w lozku spelniam 1 kryterium " Tamari, jak dla mnie to extra, złotko 👄

Gość *Sami
Kwiatek Ty mnie nie analizuj,bo ja zacznę Ciebie

Ovca - mogę zadeklarować całe swoje półroczne dochody jeśli kiedykolwiek polecę na "pustaka" :) Uogólniam ale nie ja zacząłem :P

"no bo powiedz mi szczerze, czy da się na dłuższą metę wytrzymać z durną laską? nawet jak jest ładna" ja Ci powiem nawet, że krócej niz na kilka wytrysków tez sie nie da

Ofermo, bo w związku o inteligencję emocjonalną bardziej chodzi. A Ty sobie teraz teoretyzujesz, bo możesz:P, a niewykluczone, że zwiążesz się z niezbyt mądrą, ale śliczną i dobrą kobietką. ;)

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - skoro Tobie pasuje to najważniejsze ... :P Ale to nie jest prawda .. Tylko Twoja prawda, co powinnaś zaznaczyć ... Wtedy się zgodzę ... Żaden z tytułem dr nie zatrzymie się przy pustogłowiu ... To nierealne! Na raz owszem (patrz post pierwszy)

Komiczne - a wiesz, że coś w tym jest? :) Skrajna głupota u mnie też powoduje zanik testosteronu a tętno staje się niewyczuwalne :)

Gość *Sami
Heh kobieta dla Ofermy jeszcze sie nie urodziła lub nie zjawiła w Polsce:O:P

Gość ankietka ...
komiczne - no właśnie ... To tak działa, ale wytłumaczyć tego niektórym się nie da ... Bo to jak ślepego przekonywać, że ten odcień niebieskiego jest ładniejszy, niż tamten ... :P

Gość ovca5
ankietka, ale to jest kurde normalne podejscie. ja tez podejde pogadac raczej do przystojnego, na widok ktorego mam mokro pod pacha, niz do jakiejs niedojdy. jak baba jest atrakycjna i jeszcze mozna z nia podgadac po seksie (bo sie chce) to jest ideal. z chlopem jest zreszta tak samo :)

ankietka ... Rozumiem, że przyjęłaś już do wiadomości, że na Ciebie żaden dr nie poleci, OK, ja też przyjmę. Ale to już Twój problem, że czujesz się za głupia dla takiego faceca. Ja na szczęście nie mam takich problemów. :)

Gość ofer ma
"siema ofiary" jak ty się do starszych odzywasz??? skandal proszę państwa, to się nadaje do prasy!!!!!! "A Ty sobie teraz teoretyzujesz, bo możesz , a niewykluczone, że zwiążesz się z niezbyt mądrą, ale śliczną i dobrą kobietką." no wiesz, głupota jest zjawiskiem o skali ciągłej jak postawić obok siebie dwoje ludzi to jeden zawsze będzie mądrzejszy od drugiego. ale wiem ze są na świecie laski tak durne, że nie da rady. zawsze mi ręce opadają jak rozmawiam z taką więc podejrzewam że to były by nie tylko ręce :D

\"Kwiatek Ty mnie nie analizuj,bo ja zacznę Ciebie \" hehe zaczynaj. z chęcią przeczytam co we mnie siedzi ;) moze mi zaimponujesz przenikiwością ;) 🌼 (musze nadgonic robote wiec moge miec opoznienia) :P

Zgadzam się z ovcą. Mimo tego, że faceci są z innej planety, to w tej kwestii jest podobnie

Gość ovca5
zaden z tytulem sie nie zatrzymieprzy pustoglowiu.. beeeeeeeeeeheeeeeeeeeeheeeeeee, super. zatrzymie sie, zatrzymie, zapewniam Cie :)

Gość *Sami
Kwiatek jak Ci napisze co mysle o Twojej postawie na kafe,to znowu bedziesz bluzgał na mnie jaka to ja jestem niebezpieczna:O:P Niech Ci inne słodzą,ja ogranicze pisanie postów z Tobą do minimum👄

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - muszę o tym powiedzieć mojemu facetowi .. Właśnie się habilituje ... To się chłopak zdziwi! :D

Gość ankietka ...
ovca5 - na raz owszem, ale nie na dłużej ... i traktuje taką przedmiotowo ... Jeśli ktoś lubi "robić" za materac ... to jego sprawa ...

ankietka ... "komiczne - no właśnie ... To tak działa, ale wytłumaczyć tego niektórym się nie da ... Bo to jak ślepego przekonywać, że ten odcień niebieskiego jest ładniejszy, niż tamten ... " A to wiesz tez z autopsji? :P

Gość ovca5
laski, ja nawet kiedys mialam romans z profesorem. fakt, ze nadzwyczajnym ale w obliczu takiego podejscia chyba nie bede wybrzydzac;. beeeeeeeeee :D