Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Gość Luska z W.
A ja jestem zdrowa, czy moge miec nadzieje, ze to jakis atut? ;-)

Gość ovca5
ankietka, caly akademicki swiat jest pelen milych, slodkich potulnych i durnych zon naukowcow. a oni je uwielbiaja :)

Gość ankietka ...
ovca5 - wierząc w to, swoją pozycję tylko osłabiasz ... Wiem po sobie i po moich współpracownikach, ze nikt by publicznie nie pokazał się z "czymś takim" ...

Gość *Sami
Luśka Tyś kobieta idealna 🌼

\"muszę o tym powiedzieć mojemu facetowi .. Właśnie się habilituje \" a co takiego przeskrobał? :P złośliwa, napisz.nie boj sie, ja konstruktywna krytyke przyjmuje. co ci leży, forum jest anonimowe, serio mowie tylko nie pisz ze dzieciuchem jestem :P

Gość ovca5
luska, jesli wenerycznie to jest plus ;)

Gość ofer ma
"jestem w podobnym wieku" jak to w podobnym wieku? zawsze mi się wydawało że ty reprezentujesz młodzież kafeteryjną :D

Gość ovca5
ankietka ale ty baba jestes, nie? facet by sie pokazal. i wydaje mi sie, ze piszac z "czyms takim" wystawiasz sobie nienajlepsze swiadectwo...

"kwatek, nie rób mi tego!!!!!! jasna cholera, nie zostawiaj nas!!!!!" wiem, wiem, z kogo byscie mieli ubaw jak nie ze mnie ;) "Luśka Tyś kobieta idealna " a co ty sie do niej tak podlizujesz ty... Luśka, metro nadal takie syfne jak rok temu jak jechalem z lotniska na Manhattan?

az sie boje:P z takim nickiem jak moj:P tu zagladac dla rozładowania napiecia, __Kwiatek poczestuje nas sernikiem, ktory upiekl====>podczytałam sobie;) a ja zrobie latte dla wszystkich:D mozecie nie dziekowac:classic_cool:

Ovca, a w łóżku jaki był? Też nadzwyczajny? ankietka .... Powiedz Ty mi... Ty tez masz doktorat? Jeśli nie, to nie rozumiem, co Twój facet mógł w Tobie zobaczyć.

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - nie muszę niczego udowadniać ... Ty wierz sobie w swoją prawdę ... A ja w swoją ... i niech tak zostanie ... Ty wierzysz w rolę materaca, a ja zostanę przy swoim ... Grunt, że Ty się świetnie czujesz w tej roli ... nic mnie do tego ... więc o nic już nie pytaj, bo i tak nie zrozumiesz ... widocznie mówimy innymi językami ... zdarza się ... :D

Gość *Sami
Mam napisać co myślę o Tobie Kwiatek? ok hmmm na podstawie Twoich wpisów 1 masz kompleksy 2mało ambitny 3ktoś Cie zranił 4 nie miałes duzo kobiet w zyciu 5jesteś uległy 6 często zmieniasz zdanie 7chyba nieśmiały 8naiwniak :O

Gość Luska z W.
Sami, czyli potwierdzasz, ze zdrowie jest najwazniejsze ;-) A serio, po raz kolejny przypominam, ze to nie jest prawda :-) Ovca, czyli na zwykly katar moge sobie jednak pozwolic? to ulga :D

Gość ovca5
moze nadzywaczajny nie byl, ale aspirujący :D co tam, i tak go kochalam, eehhhh.

Gość ovca5
luska, jestes pociągająca kobita :)

"A serio, po raz kolejny przypominam, ze to nie jest prawda " Lusia, a co dla Ciebie jest najważniejsze? ;)

Gość *Sami
Ja sie Luśce nie podlizuje tylko stwierdzam fakty,które ona potwierdza każdym swoim rozważnym postem;)

Gość ovca5
ankietka, nie obraz się, ale Ty jestes chyba niemądra ;)

złośliwa, z punktow to pasuje 7 w jakims stopniu i 3. a ciekawe jakie kompleksy mam ;)

Gość Luska z W.
Kwiatek, ja bylam w metrze 5 lat temu, teraz przemieszczam sie tylko autami lub za pomoca konczyn dolnych. Takk wiec nic mi nie wiadomo, ale moge popytac ;-)

Gość ankietka ...
ovca5 - owszem nie jestem mądra ... To cały czas przede mną ... jeśli w ogóle ... Jeśli Ty jesteś to gratuluję! :D

W role materaca to Ty wierzysz, Ankietko, skoro piszesz o ludziach przedmiotowo. Ale to Twój problem, najważniejsze, że obu nam dobrze - Tobie z Twoim tytułem, a mnie z moim facetem. :) Lusiu, witam! Wybacz, że tak późno, ale wieszałaś mi się w tłum przez tpo pomarańczowe wdzianko. :P

Gość ovca5
ja tego nigdzie nie napisalam. nie mam nicka Aspazja z Miletu na przyklad, tylko ovca, nie?

Gość Luska z W.
Ovca, ze 2-3 razy do roku zadarza mi sie byc pociagajaca (nosem). Na szczescie na tym sprawa sie zamyka :D Kwiatek, najwazniejsze jest szczescie, a co tam je komu daje to juz kadego indywidualna sprawa. Zdrowie tez, a nawet przede wszystkim wazne :)

Gość *Sami
Masz Kwiatek kompleksy to sie da wyczuć

Gość ovca5
luska :)

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - czy Twój facet wie, że uważasz, że on nie myśli? Że wystarczy mu materac z wbudowanym radiem? Gratuluję faceta w takim razie ... :D