Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki gorylek...

Farbowanie wlosow w ciazy

Polecane posty

Gość malutki gorylek...

chcialabym ufarbowac wlosy na blond (teraz mam ciemny braz) a jestem w 5 miesiacu ciazy i nie wiem czy moge??

możesz. ale czy wyjdą? :) mnie nie wyszedł kolor w 7 mies... a co ciekawe w 3 mies wyszedł hormonki...

Gość ejhojoŁ
to już było poszukaj

Gość kredycik.............
czytalam, ze w pierwszym trymestrze nie mozna, bo szkodliwe substancje dostaja sie do krwi i moga zaszkodzic malenkiemu dziecku. Teraz masz juz lozysko, przez nie przechoidza szkodliwe substancje, jest NIBY bezpieczniej... Ale ja bym NIE farbowala...

Gość malutki gorylek...
Meaaa : to ze ci kolor nie wyszedl to pewnie nie jest wina ciazy tylko albo farby albo fryzjerki..

Mozna bez problemu farbować włosy amoniak jest szkodliwy ale teraz farby sa robione bez amoniaku.Z racji ze jestem fryzjerka miałam włosy ścinane i malowane normalnie.I wychodziło zawsze.

Gość malutki gorylek...
ejhojoŁ : to ze ten temat juz byl to moze masz racje ale dla na tej stronie zaden temat nie jest unikalny :-/ A po drugie po co mam szukac przez 20 czy wiecej minut jak zawsze znajdzie sie symaptyczna osoba ktora odpowie na moj temat w ciagu paru sekund:-)

Gość wg mnie z tą szkodliwością
farb to bzdura, same pomyślcie, skoro nosicie w sobie komórki jajowe całe życie, to jakie znaczenie ma pofarbowanie włosów w ciąży ? Czy przed ciążą Wasze ciało nie było narażone na środki chemiczne ? Tak bardzo boicie się farb do włosów, to zapytam czym myjecie wc, szyby, lustra itp ? Jakoś trudno mi uwierzyć by wszystkie przyszłe Mamy na czas ciąży i karmienia nie używały w domu żadnych środków czystości typu Domestosy, proszki do szorowania powierzchni z chlorem, Cloroxy, Vanishe, płyny do myci aszyb w spreju i inne

Gość Agatek_21
ja jestem w 13 tc i farbowałam włosy jakieś 4 dni temu :) dzidziusiowi nic sie nie dzieje a i kolor jest ok. Pozdrawiam

malutki gorylek... - farba ta sama, fryzjerka ta sama, sposób ten sam :) a nie wyszło może zły dzień był :P