Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchland_mama

Uzależnienie od sklepów z tanią odzieża dla dzieci.

Polecane posty

Gość ciuchland_mama

Zastanawia mnie czy ktoś jeszcze tak ma że ma bzika na punkcie szperania w sklepach z tania odzieżą.Ja chyba jestem uzależniona mąż żartuje że mnie trzeba wysłać na leczenie.Ja po prostu uwielbiam kupować ubranka mojej córeczce.Jest blisko mojego mieszkania sklep ze świetną odzieża z Anglii gdzie 1,3 rzeczy jest nowych.Kupuje tam świetne markowe NOWE ubranka dla dzieci.Zostawiam tam czasem naprawdę kupę kasy (kilogram jest za 45zł). Moze jest ktoś kto ma tak samo jak ja??

Gość Karolina M.
Ja tak mam!

Gość oplaca sie 45zl za kg
???

Gość moze jestes za glupi/a
cos drogo to 45zl/kg. ja kupuje za 29:) i taniej

Gość ciuchland_mama
no drogo jest jak na tani ciuch ale jak zapłacę 5zł za nowa bluzeczkę next h&m czy innych firm to WARTO!!

Gość ciuchland_mama
na co za głupia??

Gość blacksieczka
Droga autorko, nie ma w tym nic dziwnego :D Wiele mam tak ma. Ja własnie oczekuje maleństwa i gdy tylko przechodzę obok ciucholandu aż się prosi żeby wejść ;D Dzieciaczki szybko wyrastają, a ciuszki nie zawsze są zniszczone i cena jest sympatyczna ;D Chociaż czasami spotkałam sie z takim czymś że ciuszek był droższy w ciucholandzie niż w sklepie typu. Pepco ;D

Gość ciuchland_mama
u mnie na poczatku też było po 30 ale babka wyczuła że jej idzie i bedzie szło zrobiła remont lokalu i podniosła ceną pewnie po nowym roku wyrówna na 50

Gość ciuchland_mama
Mieszkam w nieduzej miejscowości a ciuchów jest z 6 w innych jest towar wyceniony i cześciej sa drozej wycenione ciuszki niz na wage

Gość ciuchland_mama
Karolina M masz synka czy dziewczynke? a po ile u Ciebie za kilo? Wkurza mnie ze jest tak drogo u mnie bo jak byłam w Gdyni to widziałam najdrozej 30zł za kilo.😠

Gość TEZ TAK MIALAM ALE DO CZASU
KIEDYS RZECZYWISCIE MOZNA BYLO KUPIC FAJNE CIUSZKI I ATRAKCYJNEJ CENIE - ALE TO BYLO KIEDYS . TERAZ TEZ SA FAJNE CIUSZKI TYLE ZE CENY SA O WIELE WYZSZE - W ZWYKLYM SKLEPIE MOGE KUPIC CORCE FAJNE NOWE BLUZECZKI PO 10 , 15 ZŁ A SPODNIE PO 25 ZŁ - WIEC PRZESTALAM CHODZIC DO CIUCHOLANDOW BO TAM TAKA BLUZECZKA JEST W GRANICACH 20 -30 ZŁ A SPODNIE 30 -40 ZŁ .NIE WAZNE CZY TO CIUCHY MARKOWE CZY TEZ NIE - MOJE DZIECKO SZYBKO WYRASTA I DLA MNIE WAZNE ZEBY CIUSZKI BYLY PRAKTYCZNE , ŁADNE I TANIE .

Gość Karolina M.
Ja mam chlopaka... Dla facetow troche ciezej jest cos dobrac, mniejszy wybor, ale tez mi sie udaje dorwac niezle cacka... Tez mysle, ze jestem uzalezniona. Teraz jak maly zasnie, PLANUJE ODWIEDZIC LUMPEKS ;-)

Gość ciuchland_mama
a z kim zostawisz małego ja niestety mieszkam sama i nie mogę wyjsc a myslalam nawet zeby skoczyć do jednego dzisiaj bo widziałąm fajne spodnie a dzisiaj juz troszkę taniej niz 45

Gość TEZ TAK MIALAM ALE DO CZASU
DODAM ZE W ŁODZI W WIEKSZOSCI CIUCHOLANDOW PLACI SIE ZA POJEDYNCZA RZECZ - CZYLI NA KAZDEJ PRZYCZEPIONA JEST METKA Z CENA .MALO JEST CIUCHLANDOW GDZIE PŁACI SIE OD KILOGRAMA

Gość Karolina M.
CO DO CEN, TO JEST NA SZTUKI. bLUZKI I SPODNIE do 10 zlotych. Kupilam ostatnio swietna kurtke adamsa za 15 :-)

Gość Karolina M.
Zostawiam malego z dziadkami. Raz poszedl tez ze mna, to sobie "poderwal" kolezanke... Synek ma prawie 2 latka, dziewczynka miala jakies 8... No to taka dygresja...

Gość ciuchland_mama
a ja kupiłam ostatnio kurtke next z dziewczynka z tyłu na plecach, na allegro takie są po 60-70 zł ja dałam 20

Gość ciuchland_mama
Moja córeczka w niedziele skończyła 2 latka i chetnie chodzi ze mna i robi to co mama;)

Gość Karolina M.
no to mamy maluchy w zblizonym wieku. Moj bedzie mial 2 lata w styczniu... Aparat jakich malo!

Gość marta79.....
Ja tez lubie lumpeksy i kupuje przewaznie dla dzieci . Przed swietami jade do Poznania tam mozna trafic fajne cacka w tych sklepach naprawde za grosze ok 2 zl za sztuke.kilogram cos ok 40 zl.

Gość marta79.....
Powiem wam,ze moja znajoma kupuje pelno ciuchow w lumpeksach w domu je przepierze ,uprasuje ,zrobi super zdjecia i na allegro wystawia.Ma taki zarobek ,ostatnio sie chwalila ze 3 tys na czysto wyciagnela.

Gość Karolina M.
tez o tym myslalam :-) znalazlam nawet z mysla o tym mnostwo fajnych ciuchow dla dziewczynki 0-6 miechow, kupilam za grosze doslownie, upralam i... i stwierdzilam, ze sa tak swietne, ze poczekam, moze bede miala core, wiec sie przyda... Oj durna jestem...