Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77uuu

strasznie mnie zawiódł mój tata

Polecane posty

Gość 77uuu

Jestem w ciąży ze swoim chłopakiem. To prawda, nie mamy najlepszej sytuacji finansowej, dopiero co straciłam pracę a mój chłopak nie zarabia za dużo. Mój wspaniały, kochany tata, na którego zawsze mogłam liczyć, którego kochałam i szanowałam, powiedział "namów go żeby dał ci pieniądze na aborcję". :( Ja nawet takiego rozwiązania nie biorę pod uwagę. Jak on mógł coś takiego powiedzieć. :(

spokojnie. tylko spokojnie. daj Tacie się z tym przespać. bardziej martwi mnie, jak wygląda Twoja relacja z chłopakiem. jeśli Tato tak powiedział, to być moze widzi, ze z tym facetem po prostu nie będzie Ci łatwo. ja urodziłąm jak miałam 20lat, po dwóch rozwiodłam się z e swoim mężem, a teraz jestem szczesliwa. w zyciu wszystko się układa, najwazniesze zeby zyc w zgodzie ze swoim sumieniem. nie rób nic pod presją. dla mnie też aborcja nie w chodziła w grę, chociaż zasugerowano mi taką możliwosć. powiedziałam stanowcze NIE. było cholernie ciezko, ale teraz moja córka jest oczkiem w głowie dziadków i całej rodziny ;) ciąża brzmi czasami złowrogo. dziecko - to ZAWSZE szczęście.