Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rozowy balonik

jak przygotowac sie do 1 wizyty o ginekologa?

Polecane posty

Go艣膰 rozowy balonik

ide po raz1 do gin i nie wiem jak mam sie przygotowac, tzn jak wyglada taka wizyta. czy mam np. zgolic wlosy lonowe, ubrac spodnice (trzeba sie rozebrac?) sorki ze glupio pytam ale nie mam z kim o tym porozmawiac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rozowy balonik
prosze o odp. nikt nie chodzi do ginekologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaaa
nie stresuj si臋 :-) zobaczysz, 偶e nie ma czym nie depiluj si臋, nie gol w艂os贸w 艂onowych mnie za kt贸rym艣 tam razem ochrani艂 gin za wydepilowanie, powiedzia艂, ze w艂osy to naturalna bariera dla bakterii i mam ich nie rusza膰 ;-) gin najpierw pogada z Tob膮 jak "normalny" lekarz przy stole czy biurku 偶eby czu膰 si臋 najbardziej komfortowo mo偶esz za艂o偶y膰 do艣膰 lu藕n膮, d艂u偶sz膮 bluzk臋, na d贸艂 nieistotne co, bo i tak zdejmiesz gin ka偶e Ci si臋 rozebra膰 od pasa w d贸艂 (za parawanem lub w ma艂ej przebieralni) i w takim stroju zaprosi Ci臋 na fotel po badaniu ginekologicznym zbada Ci piersi, a przynajmniej powinien to zrobi膰 je偶eli jest bardziej taktowny, pozwoli Ci najpierw za艂o偶y膰 spodnie, tak 偶eby艣 nie musia艂a si臋przed nim ca艂a ods艂ania膰 mi akurat bada piersi na fotelu, wi臋c tylko podwijam bluzk臋 i biustonosz - podobno nie powien tak robi膰, ale mi akrat to nie przeszkadza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 umyj sie

Udost臋pnij ten post

wystarczy sie umy膰 i za艂o偶yc d艂ug膮 bluzk臋 co by go艂ym ty艂kiem nie 艣wieci膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaaa
tak, oczywi艣cie zapomnia艂am napisa膰, zeby przed wizyt膮 si臋 podmy膰 tak jak myjesz z臋by przed wizyt膮 u dentysty ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozowy balonik
to znaczy ze nie dostane tam czegos do przykrycia, np fartucha szpitalnego? tak chyba powinno byc. nie wiem czy teraz pojde bo chyba spale sie ze wstydu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaaa
a co chcesz konkretnie zakrywa膰? bo wiesz, gin musi si臋 jako艣 dosta膰 mi臋dzy nogi ;-) taki ma zaw贸d za艂贸偶 dlu偶sz膮 bluzk臋, zeby czu膰 si臋 swobodniej maszeruj膮c przez gabinet na fotel i spowrotem

Udost臋pnij ten post

fartuchy? :D za du偶o ostrego dy偶uru sie naogl膮da艂a艣 :D w Polsce rozbierasz sie za parawanem i z go艂膮 dup膮 idziesz na fotel - dlatego lepiej d艂u偶sz膮 bluzk臋 :P

Udost臋pnij ten post

spokojnie , to lekarz . Ja proponuje spodnie i tunik臋 - w niej po艂ozysz sie na fotelu tylko podniesiesz do g贸ry , Schodz膮c zostajesz jak w sukience mini. M贸j pierwszy raz- lekarz oko艂o 60-70 lat - okaza艂 sie byc przemi艂ym , przesympatycznym i tylko dlatego do tej pory nie odczuwam zadnego za偶enowania. ( Pamietam jego tekst " a majteczki dziecko drogie po艂贸z sobie tam" hahahahahaa powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozowy balonik
no wiesz chodzi mi o to zeby bez majtek ale jednak cos zaslanialo moje miejscz intymne. przeciez jak siade na fotelu to i tak wszystko zobaczy. a nie mozna zostac w spodnicy ale bez majtek? takie badanie jest upokarzajace dla kobiety

Udost臋pnij ten post

m贸j lekarz ma na tyle taktu, 偶e stoi sobie przy oknie i nie odwraca sie dop贸ki nie roz艂o偶臋 sie na fotelu - dzieki temu nie musze sie martwi膰 tym, 偶e zobaczy moje po艣ladki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tilitili
No pewnie 偶e mo偶na zosta膰 w sp贸dnicy, na fotelu j膮 podwiniesz :) nic si臋 nie martw dobrze b臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaaa
nie zale偶nie od tego, jak nieswojo mo偶na si臋 czu膰 podczas takiego badania zapewniam, 偶e leczenie na oddziale ginekologicznym jakiej艣 choroby ktora b臋dzie efektem niechodzenia do gina ze wzgl臋du na wstyd jest 1000 razy gorsz膮 spraw膮 za艂贸偶 d艂u偶s偶a bluzk臋, poczytaj co inne dziewczyny pisz膮 pare minut i po sprawie, serio a gin widuje dziennie tyle go艂ych pizd, 偶e Twoja z pewno艣ci膮 nie wywo艂a sensacji ;-) dl aniego to ta艣mowa robota

Udost臋pnij ten post

czemu ma si臋 nie depilowa膰, a co jak ju偶 ro zrobi艂a to co ma czekac miesi膮c a偶 zaro艣nie.Bez przesady ja sie nigdy nie gol臋 i lekarz mi nic nie powiedzia艂.Chodz臋 tylko prywatnie i mam bardzo mi艂ego pana ginekologa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaaa
pewnie i mo偶na zwykle w sp贸dnicy - ale mi kiedy艣 kaza艂 zdj膮膰, wiec od tamtej pory chodz臋 w d艂u偶szej bluzce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozowy balonik
Infaillibleego moze to i ta艣mowa robota ale chcialabym jednak zeby potraktowal mnie indywidualnie a nie jak kolejna p...ke :) dzieki za odp

Udost臋pnij ten post