Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinki54

lampki

Polecane posty

Gość pinki54

Czy ktoś z Was używał może do dekoracji sali takich światełek (jak na choinkę) pod materiałem? Chciałabym tak udekorować ścianę za młodymi, ale nie wiem czy to powinny być jakieś specjalne światełka? wydaje mi się, ze takie zwykłe choinkowe mogą sie nagrzać i stopić materiał.

ja myślę że są takie lampki na choinkę co sie nie nagrzewają bo przecież na choince też jakoś wytrzymują a stykają się też bo nie zawsze ułożysz je tak żeby nie dotykały... widziałam takie ozdoby więc można zaryzykować - najlepiej spróbuj w domu :)

Gość carmenn
ale czy to nie wyglada tandetnie?widzialm takie na wieselach i goscie aczej takie wlasnie zdanie o tym mieli. na tvn style w prpogramie z babka ktora spelnia 3 zyczenia podczas przygotowan tez bylo miwone ze lepej cos innego wykombinowac niz lampki. ale wiadomo ze kazdy lubi cos innego:)

Gość pinki54
każda dekoracja może wyglądać tandetnie jak się ją źle zrobi. I nie brałam tych lampek pod uwagę, ale ostatnio znalazłam dekorację, gdzie naprawdę ładnie wyglądają. Oczywiście cała sala jest zrobiona tak, żeby pasowały i nie wyglądało wszystko na wielkie targowisko. No i zaczęłam się zastanawiać, bo osobiście wszystkie dekoracje typu balony, serca, gołąbki dla mnie odpadają.