Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandaaa

czy warto sie rozstawac....

Polecane posty

Gość amandaaa

Czy warto sie rozstawać po 4 latach bycia ze sobą w tym 2 lata mieszkania, jesli wysztko jest bardzo fajnie poza sprawami łóżkowymi?????

Warto rozmawiać i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć, a nie leżeć jak dwie kłody.

Gość kryterium 0
rodza sie w Tobie watpliwosci, wiec predzej czy pozniej cos w Tobie peknie....

zalezy jak kalkulowac:D sprawy łóżkowe sa priorytetowe ale nei najważniejsze, jeśli twoje potrzeby łożkowe stawiasz nad potrzeby emocjonalne, szukaj innego, ale pamiętaj, że nei ma ideałów zaspokajających nas pod każdym względem;)

Gość amandaaa
wiem, ze nie ma. Boje się tylko tego, że spotkam kogoś kto bęzie potrafił mnie dotknąc tak, no wiecie...on tego nie potrafi choc bardzo sie stara...Sama nie wie czy to już moja wina, czy ja jestem oziębła??? Cięzko mi z tym. Zyjemy jak dobrzy przyjaciele tyle ze spimy w jednym łózku...:/

Gość kriss ross
bardzo warto! ja tak mialam. wszystko bylo pieknie tylko w lozku juz mnie do niego nie ciagnelo. izostawilam, mimo ze reszta bez zarzutu.i poznalamkogos kto mnie bardzo silnie zafascynowal erotycznie. i to bylo to! nie zamienilbym go juz na innego, mimi, ze poza lozkiem roznie nam sie rozne sprawy ukladaja. ale uwierz mi, nie wybieraj zycia bez fajnych wrazen erotycznych!