Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlekiaha

sex-ciąża

Polecane posty

Gość marlekiaha

a wiec tak kochalismy sie z moim Damianem 11.11 oczywiscie wszystko było doi konca . dodam ze bez zabezpieczenia. dzisiaj mamy 18.11.. ja czuje ze zaszłam w ciąże . Przed wczoraj miałam nabrzmialy brzuch i strasznie bolał mnie lewy jajnik, wyskoczyły mi pryszcze , ktorych nigdy dotąd nie miałam ... i golnie to czuje sie to ciąża. a do okresu mam jeszcze 2 tyg. test zrobic jest chyba za szybko... czy moje przeczucia moga sie okazac prawda??

Gość wzr
seks bez zabezpieczenia, to chyba jasne ze moze okazac sie ciaza!!! coz powodzenia w wychowywaniu dziecka :)

Gość kakamaja
Teoretycznie nie powinnas być w ciąży przy regularnych miesiączkach,ale jeśli miesiaczkujesz nieregularnie,to kto wie....

Gość roksana87
czyli do stosunku doszlo zaraz po zakonczonej miesiaczce? heh ja wspolzylam w 4 dniu cyklu , z tym, ze nie do konca ;d i 4 tyg po tym zajsciu mam niesamowite mdlosci ;] i jednak czuje, ze to ciaza ;/ chociaz mdlosci moga byc spowodowane stresem :) po 2 tyg test wyszedl negatywny mam nadzieje, ze nastepny tez taki bedzie.... badz dobrej mysli ;d

Gość marlekiaha
kochaliśmy sie tydzień po okresie ..