Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaa23

Proszę o odpowiedz!!

Polecane posty

Gość katarzynkaa23

Witam,zazywam tabletki cilest od 5 miesiecy,teraz akurat mam tygodniowa przerwe i BRAK miesiaczki,czy to normalne?przez ostatnie cztery miesiace okres pojawiał sie w poniedziałek a 3 dni przed koncem opakowania zaczynałm plamić.Ostatnio brałam globulki gynalgin bo było jkies małe zapalenie czy to mogło sie przyczyni do braku miesiaczki,bo w ciąży to chyba nie jestem co???

Gość kakamaja
Jesli tabletki brałaś regularnie, to raczej ciąża wykluczona... Ale tymi globulkami mogłaś coś "poprzestawiać" :)

Gość a co na to lekarz
a co lekarz powiedział na to plamienie pod koniec opakowania ? bo to znak źle dobranych tabletek !

Gość blackcat
jasne... zaraz jej wmówicie że np jest bezpłodna :o w czasie brania tabletek może nie wystąpić krwawienie w przerwie i to JEST normalne :o Jeżeli nie wystąpią dwa pod rząd to trzeba iść do gina bo jest podejrzenie ciąży. a w Twoim przypadku to może byc wynik tego zapalenia i leków.

Gość katarzynkaa23
jest taka mała sprawa,ze w pazdzierniku czyli w poprzednim opakowaniu pominęłam 1 tabletke,nastepnego dnia tuz przed wzięciem kolejnej zoorientowałam sie ze zapomniłam poprzedniej i zgodnie z tym co było napisane na ulotce wzięłam pomonięte a po godz kolejna z opakowania,ale mam nadzieje ze przez to sobie nie nabroiłam.Nie wiem co myślec Boje sie

Gość katarzynkaa23
a o plamieniu nic nie powiedziała,ze to normalne wspomniałam tez o bolu piersi i o gruczołkach ktore wyczówam ale stwierdziła ze to robota hormonów.Martwie sie bo poprzednio dostawałam zawsze okres w poniedziałek,mam nadzieje ze to przez te globulki.chyba jutro zrobie test

Gość zakłoptnaNA
jak sie zapomnialo tabletki i polknelo sie ja po 24h od poprzedniej to sie zabezpiecza przez 7 dni prezerwatywa, ryzyko zawsze jest. Pierwsze slysze ze sie polyka jedna a za godzine druga..

Gość katarzynkaa23
o 21 biore tabletki normalnie i tuz przed tym czasem gdy miałam wziąśc kolejna z opakowania zoorientowałam sie ze nie wziełam poprzedniej po godz wziełam kolejna tę ktora powinnam a przed tem ta pominieta