Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarabura rura obojetne

Infantylne czy slodkie? dylematobuwniczy

Polecane posty

czesc, co sadzicie o takich butach: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=483793904 albo takich: http://www.allegro.pl/item483810050_37_srebrne_platforma_cekiny_peep_toe_kokardka_usa.html Bardzo mi sie podobaja, ale nie jestem do konca przekonana. Lakier, kokardka, albo cekiny + kokardka .... ;) takie lekko traco lolitą, nie wiem, czy nie za odwazne? A Wy co myslicie? Ubralybyscie takie buty np na sylwestra? Albo te czerwone, w polaczeniu z mala czarna , tak o, na wyjscie do kina?

Te drugie dla mnie są przedobrzone, bo i cekiny, i kokardka... Drugie ładne, do prostego stroju bedzie super :)

Gość kasia2020
Te czerwone są troszkę wg mnie kiczowate(chyba, że na żywo mniej się świecą) , ale nie są strasznie brzydkie. Myślę, że z małą czarna ołowkową lub normalną było by okej. Te z cekinami podobają mi się.

z cekinami świetne! :) szczególnie w okresie sylwestra :D do odpowiedniej stylizacji będą jak znalazł.

Gość pierwsze fajne
cekinowe mi się nie podobają, za dużo dobrego.

Gość miecia spod sklepu
te drugie są świetne, te srebrne

Gość Mii Saa
ile masz wzrostu?

Gość powiem szczerze
butki sa ladne ale tej firmy strasznie niewygodne podeszwa jest niewywazona dobrze, i nawet jak stoisz czujesz sie jak na kamyczkach

Mam 175 :) I faceta 190 cm ;D wiec wysoki obcas to dla mnie zaden problem. Co do firmy, to ja juz kupilam dwie pary tej marki, jedne kozaki, drugie sandalki. Mysle, ze zakup czegos posrodku, to dobry pomysl ....... xD No i srebrne , akurat na sylwestra. Moze jesli nie przesadze z sukienka, to takie buty nie beda zle. W sumie wole cekinowe buty, niz cekinowa sukienke :) A te lakierowane tez mi sie podobaja, ale w sumie lakierowana czerwien jest troche pospolita. Sama teraz nie wiem, ktore wybrac, o jezzzuuuu czlowiek to ma dylematy :P byle tylko takie ;D dziekuje wszystkim za opinie:)

Nie podobają mi się te cekinowe... Trochę tandetne, no ale w sumie na sylwestra to może i się nadają...

Gość miri z kakako
Obie pary sa cudne

Gość ani infantylne
ani słodkie. po prostu kiczowate. strasnie kiczowate. innego słowa nie znajduję.

Gość sono marta
te czerwone sa swietne

Gość szrarabura rura
Przyszly:)))))))))))))))))) ajjjjjjjjjjjjjj:))))