Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiooolka

HELP!!!!!!!! SZYBKO !

Polecane posty

postanowiłam sobie zrobic kolczyka w języku.. wszystko zaplanowałam na piątek... zamówiłam kolczyk jutro kupię rekawiczki i igłe ? 1. jaka ? welfon ? jaki ? 2. Boli ? 3. Jakie są zagrożenia. 4. Mocno źle się mówi ? Rodzice sie nie zgadzaja ale i tak zrobie a potem tylko pokrzycza i juz :)) POMOCY !!

Gość taka 20
1tak welflon, 2tak boli, 3jak nie trafisz w odpowienie miejsce to bedziesz miala sparalizowany jezyk a ponadto jezeli kolczyk nie jest ze stali chirurgicznej badz z tytanu to uczulenie moze ci sie wdac(duza narosl ktorej nie usuwa sie) i 4 owszem trudno sie mowi i przelykac nie mozesz min tydz pokarm plynny

Gość po co jej odradzać
rodzice bedą wdzięczni jak jej sparaliżowany jęzor kołkiem stanie, nie bedzie pyskować :D:D:D:D:D:D

hey moe 2 a kumpele zrobily sobie kolczywk w jezyku jedna na zywca znajoma jej robila a druga w salonie . Ta pierwsza mowil ze na zywca boli i jezyk puchnie, druga zas mowila ze ze znieczuleniem sie nie czuje ale kolejnego dnia tak... i ze jezyk puchnie i trzeba przez miesiac nie jesc zandych nabialow, sera, jogrtow itp zeby nie dostac plesni... wiec zastanwo sie czy chcesz ryzykowac spuchnieciem jezyka i czy naprawde chcesz seplenic moze warto poczkac/ a jezyk po przekuciu ponoc bardzo boli.. pozdrawiam

boli jak cholera Lepiej udaj sie do studia gdzie zrobia to profesjonalnie jak zrobisz to zle mozesz stracic kubki smakowe

Gość taka 20
moze tak, moze nie ;P

spróbuje... jak cos nie wyjdzie ... trudno to juz moja wina... ale mam nadzieje ze się uda :) znam wiele osób co robiły same i wszystko jest wpozadku..

Gość myszzzz
Cienko widzę przyszłość narodu. Dzieci coraz głupsze.

Gość współczuję rodzicom
gdzieś popełnili błąd w wychowaniu :P

Gość tak jest dobry
do tablicy korkowej :P

ty masz niezle we łbie nasrane dziewczyno jak zle cos zrobisz stracisz smak do konca zycia kretynko!!! ze o zakazeniach nie wspomne . a pozatym boli o oby cie bolało moze cie z glupoty wyleczy .

Gość ciocia dobrarada
nie boisz sie? idz do kosmetyczki bo jeszcze cos zle zrobisz

Wiesz nie bardzo... jestem juz taka troszke hardkorowa :D ale tak miałam od dziecka... wiesz chetnie ale mi na tym zalezy i chce miec go juz :D uparta tez jestem ... najwyzej spieprze sobie zycie ... ;p

Gość martulkaaaaa
ale sama chcesz tro robić? ;-) cieżko będzie moja siostra i ja robiłyśmy sobie na wzajem masę kolczyków, ale na język siostra poszła do salonu pierwsze kłucie to był koszmar, beczała strasznie, facet chyba jakiś malo delikatny był, a potem zrobiło jej się takie zakazenie, że do szpitala na ostry dyżur jechałyśmy, bo nie mogła prawie oddychać, tak jej język spuchł krew jej strykawą odciągali z tego języka na żywca, w gabinecie masa lekarzy, który przybiegli zobaczyć ciekawy przypadek, sisotra zasmarkana na maksa znowu ale nie zrezygnowała ;-) po kilku miesiącach znowu poszła, tym razem gdzie indziej, wszytko poszło sprawnie i prawie bezboleśnie potem kilka dni płukania dentoseptem, seplenienia i takich drobnych trudności i koniec :-D kolczyk elegancko nosi do dzisiaj

Gość ciocia dobrarada
idz lepiej do profesjonalisty sama nie rob bo jeszcze odwalisz cos

wiecie chyba macie racje... jeszcze cos sie stanie... aj nie bede tego robic... :)) i dziekuje za wszystkie opinie za te krytyczne tez ;p

Gość martulkaaaaa
kaśka, nie chciałam ;-) rób jak chcesz, ale to dość niebezpieczne w uchu tak, ale w języku są nerwy i grube żyły, więc trzeba wiedzieć, gdzie wkłuć ja mam np. kolczyk w łechtaczce (a właściwie w fałdzie skóry nad nią) robiony w domu u znajomego, też mi odradzano, ale wszytstko było ok skoro czujesz się na siłach i wiesz JAK to zrobić, to luz ja bym nie miała odwagi ;-) a jak poczujesz, że puchnie za bardzo, to idź do lekarza, proste ;-) jeżeli zbyt puchnie zaczyna przypominać język orki hahaha