Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ujawnie czarnego nicku

To niesprawiedliwe że nie mogę być nią...

Polecane posty

Nie dość , że strasznie piękna, szczuplejsza ode mnie na oko gdzieś z 7 kg, z okropnym wyczuciem stylu, świetnym makijażem, dodatkami do ciuchów, to jeszcze z potwornym talentem. Kurde nawet jej nie znam, a czuje straszną złość, że nie jestem nią. Nie czesto mnie ogarnia takie uczucie, ale w tej chwili zamieniłabym się z nią bez wahania... Przy niej jestem szara myszką, bez gustu..... http://nasza-klasa.pl/profile/3300415/gallery/42 http://nasza-klasa.pl/profile/3300415/gallery/33 http://nasza-klasa.pl/profile/3300415/gallery/17 ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Zazdrość mnie zżera. Pewnie napiszecie, że pewnie nie jestem taka do kitu, a ona bez photo shopa nie wygląda tak ładnie. Ale wzięło mnie dziś na zazdrość.....

Gość buueee
ale ona nie jest piękna ja to jesli mam byc zazdrosna to tylko o urode angeliny jolie.

;) dzięki dziewczyny. Ale naprawdę nie wiem dlaczego nie możemy być zadowolone z siebie tak po prostu. A tak trace czas, przeglądam jej profil, zdjęcia... i zazdroszczę...

Gość To zwykły prowokacya
Wkleiłaś swoje zdjęcia, żeby się dowartościować???

nie. nie wkleiłam swoich zdjęć. uczyła się w moim liceum, znajoma znajomego.

naprawde codziennie na ulicach widuje o wiele ladniejsze aturalne dziewczyny. Takze nie kompleksuj :P

zresztą po co miałabym to robić? nie wkleiłabym swoich zdjęć, bo nie mam się specjalnie czym chwalić... A ta dziewczyna ma styl i coś takiego w sobie , co sprawia że strasznie mnie wkurza że nie potrafie tak ciekawie się ubrac...

Gość normalna aaaaa
jest przeciętna do bólu..

fajnie, że kilka z was mnie pociesza. :) to strasznie miłe 🌼 dołka złapałam... ;) A znacie jakieś stronki, które radzą jak się fajnie i oryginalne ubrać? Albo jak samemu uszyć fajny ciuch? Musze coś ze soba zrobić! :)

Gość Muałllla
Zmieniając osobę... Dziubus- jesteś bardzo ładna!:] Tylko jedna sprawa, z grzywką było by Ci duuużo lepiej. Zastanów się nad tym ale tak czy siak podoba mi się bardzo Twoje zdjęcie:]

Gość Muałllla
Naprawdę się nie przejmuj. Dziewczyna z Twoich linków nie ma w sobie nic. Nawet klasy....

:) dzieki

zdjecia moga z uroda zdziałac cuda taka prawda :) tak samo makijaz :) zrob sobie sesje fotograficzna wtedy zobaczysz ze i ty potrafisz byc piekna :) nie powiem dziewczyna bardzo ładna ale bez przesady nie popadajmy w skrajnosc :)

Gość kjhujkhjk
For me dziewczyna fatalna. Twarz prostacka. Nie chciałbym takiej dziewczyny, szczerze.

Gość polejka
śliczna dziewczyna ale jaka utalentowana ! wlasnie jestem na jej galerii - zdjecie ma boskie, nie tylko wykonanie ale same pomysly sa czadowe !!

Gość sfsd
nie podoba mi sie ta laska, nic nadzwyczajnego taka mysia, ale jak sie obnosi "czasem jestem normalna" bo tak poza kadrem to jestem nadzwyczajna hahaha! "nie musze pokazywac cycków żeby być fajna" nic dodać nic ująć pokazała laska klase i prostactwo w najprostrzym wydaniu! zdjęcia ma fajne ale to zasługa fotografa każda z was może takie foty mieć i tak wyglądać po retuszu :) nie marnujcie swojej uwagi na takie laski :) głowa do góry dziabągi! :*

Gość kolejne zawistnice
to ONA jest tym fotografem. akurat zdanie: nie musze pokazywac cyckow zeby byc fajna' nie tylko swiadczy o duzym dystansie do siebie ale o znajomosci realiow wsrod mlodych ludzi, ktorym sie wydaje ze pokazanie cyckow to droga do wszystkiego zreszta jej autoportrety pokazuja jej dostans do samej siebie. szkoda, ze jestem po lsubie bo z checia skorzystalabym z jej oferty fotografa slubnego

Gość sfsd
polejka- ale to nie ona ma pomysły tylko fotograf

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
lachony jak dzwony

Gość prutam tu i tam
Popieram! City Fatality:D Jak dla mnie ma brzydki ryj. I ma się za nie wiadomo kogo, wyjątkowa? Jest jak setki innych. Co do urody, jak już mówiłem ma zjechaną twarz. Małe oczy, dziwne usta, jak moja babka, gębucha bez wyrazu yyy... Talent? Tiaa...

Gość necikowa
ja ją znam na zywo z widzenia. jest równie ładna jak na zdjeciach. tylko ze niska.

Gość prutam tu i tam
necikowa- taaak. Wierzymy ci..:)