Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ujawnie czarnego nicku

To niesprawiedliwe że nie mogę być nią...

Polecane posty

Gość necikowa
nie bede Ci tego udawadniać. mieszkam w tej samej miejscowosci co ona. :] ona robi sesje zdjeciowe robi świetne zjdecia i portrety.

tez chodzilam do tej szkoly co ona i znam jej znajomych z listy a jej niezbardzo kojarze,zdjecia ma niektore fajnie zrobione. w rzeczewistosci nawte jej nie kojarze.jaby bylaby taka ladna jak na fotach to bym wiedziala kto to.

Gość polejka
[polejka- ale to nie ona ma pomysły tylko fotograf] - ONA jest tym fotografem i to ONA ma te pomysly. gdyby to nie byly jej, nie mialaby dwoch galerii sygnowanych swoim nazwiskiem :O

Uroda, wiadomo - rzecz gustu. Zawsze mozna znaleźć jakieś \"ale\", a to ma za chyde nogi i za krótkie a to ma ręce owłosione... Ale ogólnie ma super te zdjęcia. Chciałabym mieć kiedyś tak zrobioną sesję z profesjonalnie ustawionym światłem, retuszem i makijażem. Ma dziewucha zdolności, choć tez pewnie niezłe mniemanie o sobie skoro chyba 50% zdjęc na tej jej stronce to autoportrety :)

Gość mN DAD gf
a co ma na N-K wklejac ? zdjecia kwiatkow i pieskow ?? :O wszyscy na n-k maja swoje portrety bo to ludzi (powinno) najbardziej obchodzic, a nie wklejac zdjecia swoich domow, setek dzieci, zwierzat i samochodow :O

Gość ramciamciam
a do tego ta laska jest bardzo przemądrzałą egoistką. tu masz jeszcze jej pb: www.photoblog.pl/kate89

Oprócz mnie jeszcze 2 inne osoby z mojego miasta tu siedzą? Straszne ;) Może osoba której zdjęcia umieściłam też tu się znajdzie :D heh. No właśnie talent ma a do tego te ciuchy... Jak ja bym chciała umieć się tak obierać...

Właśnie nie chodzi mi o n-k tylko jej własną stronę. Ma do niej linka w profilu.

ej rzeczywiście ktoś ją zna jeszcze :P "spójrzmy prawdzie w oczy - komu chce się w czasach dzisiejszych czytać notki, a co dopiero patrzeć na linki obcej osoby?" cytat z jej bloga. Hmm zastanawiający. :D Co ona ma takiego w sobie, że nie znając jej w ogóle zwróciłam uwagę na jej profil i jej zazdrościć? Nie wiem...

Gość haahaha
a zobacznie ostatni koment do profilu... jakaś nasza forumowiczka pewnie chciałaby na nas naskarżyć... dziewczyna z innego miasta, pisze "lizodupny" koment pod profilem tej dziewczyny. i na pewno naskarży na nas , że tamta obgadujemy .Elżbietkooo nie ładnieee :classic_cool:

to znaczy kwiatuszek ja jej nie znam. no może z widzenia, kiedyś, gdzieś, ale zobaczyłam jej profil u znajomego no i mnie zauroczył ten jej "lans". Szkoda że ja jestem szara myszką...

Nie ujawnie czarnego nicku - mysle ze przesadzasz z ta szara myszka. napewno nie jest zle. tylko pewnie jestes bardzo mloda i kompleksy cie zżerają. przestan porownywc sie z ta dziewczyna(one jest zwyczjan, tylko ma profesjonalne zdjecia) ty tez wygladalabys super gdy ktos ci zrobil kilka profesjonalych fotek dobrym sprzetem.

no może masz racje kwiatuszek ;) dziękuje wszystkim za miłe słowa. Kochane jesteście 🌼

Gość Magz
Przykre. Rzeczywiście masz powody żeby się złościć. Na siebie. Rusz swoje na oko o 7 kg cięższe dupsko i zrób coś z sobą. Z drugiej strony - jak możesz rozwijać swoje talenty i być interesującą osobą, jeżeli zajmujesz się porównywaniem do innych. Bez zobaczenia Ciebie widzę, że brakuje Ci przede wszystkim pewności siebie i ambicji. A co do grona wzajemnego włażenia w dupę. Robienie koło tyłka Napiórkowskiej, by zrobiło się przyjemniej drugiej osobie też o was świadczy nieźle. Są święta, więc pewnie macie wolne od gimnazjum. Ja to rozumiem.

Gość 2 razy separacja
:) pyknij sobie piescia w glowe z pol obrotu :) lala w rozu z przecietna uroda, nic ciekawego- ani nie bije z niej kobiecoscia, ani nie intryguje pospolita ładność

Gość lala w różu vel. kate89
Oł je, poruszmy mój temat once again! : D Moi mali psychopaci!

Gość biscquit
Czy Wam się ludzie już kompletnie pojebało w tych głowach? Dziewczyna jest fotografem, a Wy najwidoczniej jesteście bandą zakompleksionych gburów, którzy nie potrafią tego docenić. Trzymajcie się swoich spraw, a jej dajcie się rozwijać.. Ja pierdole, polska schodzi na psy.. Zastanówcie się co robicie.. Postawcie się na jej miejscu. Ona nie chce udowodnić, że jest zajebista... widzicie gdzieś, żeby to pisała? Ona po prostu robi coś, co kocha. I robi to z pasją i uczuciem.. tyle na ten temat.. Zajmijcie się poważnymi rzeczami, jak głód na świecie, a nie kręcicie swoje śmierdzące dupska wokół normalnych ludzi..

Gość muoj
Żalosne jest to, co piszecie na kate89. Nie ujawnie czarnego nicku - może zamiast siedzieć non toper na nk czy fbl zajęłabyś się swoimi pasjami, jeśli takie masz, czy czymś bardziej produktywnym od surfowania po necie. wesołych.

Gość violet80
to prowokacja i nie ciągnijcie tego wątku już dalej...autorka tego tematu to kate89, to zupełnie w jej stylu...musi sobie samopoczucie podreperować...bo ma blizny na pyszczku i nogi o gługości 56 cm,buahahahahahahaha, no a poza tym super talent, no ale nie o tym mowa;)wesołych świąt!!!!hehehe

Gość ohoo
Nie ujawnie czarnego nicku no może masz racje kwiatuszek dziękuje wszystkim za miłe słowa. Kochane jesteście jesteś żałosna, dałaś linka do dziewczyny znanej w necie, udajesz jakąs zdesperowaną i chcesz aby ci ludzie satysfakcję podnieśli besztając kate i gadając jaka to jesteś cudowna itp.. -.- widzę, że bardzo fajne jest dla ciebie obrabianie komuś tyłka. ehh..

Gość sam jestes
prowokacja, matole! : D

Gość Etam taka słodka idiotka

Gość Nessaaa
jesteście obrzydliwi.