Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patexnox

Jak ją zniechęcic

Polecane posty

Gość Patexnox

Moja żona maluje sobie paznokcie na czerwono!Ja nie lubie jak ona maluje sobie pazokcie na ten kolor! Jak ją zniechęcić? Proszę o pomoc :)

Gość dziwny jestes..
czerwone paznokcie sa przeciez ok, eleganckie i na czasie- o ile lakier nie jest poodpryskiwany to ja bardzo jestem na tak, ale jeśli ci to tak bardzo przeszkadza to poprostu powiedz, ze ci sie nie podoba i dlaczego (no własnie, dlaczego?) chyba sam powinieneś znac powód dlaczego nie?

Gość dziwny cholernie
Czerwony jest zarąbisty i taki sexi nie wiem o co ci chodzi :| Masz jakieś wąty i tyle. Ja myśle że każda prawdziwa k0bieta lubie czerwone pazurki:D

Gość wysokieobcasy26
kup jej w prezencie lakier do paznokci w takim kolorze który się tobie podoba;) i porozmawiaj z nią na ten temat przede wszystkim i pamiętaj nic na siłę, bo osiągniesz odwrotny skutek od zamierzonego;)

Gość bsdbdsz
wyrzuć lakier

Gość hahahahahhahahahaa
Powiedz Kur.....a nie maluj tak paznokci bo ci zajeb....

Gość patenox
ciekawe pomysły a co do dwóch pierwszych postów: Ja nie lubie czerwonego i to nie jest na czasie A moja cała rodzina razem z moimi siostrami nienawidzi czerwonych paznokci tylko moja żona je lubi inne kolory uwielbiam tylko czerwonego nie do sukienki czerwonej OK ale na przykład do jasno zielonego kompletu??? A ostatni post za wulgarny!