Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka21212121121

potrzebuje pomocy ....niech ktoś przeczyta ...i pomoże...PROSZE..

Polecane posty

Gość marzenka21212121121

spotkalam sie z jednym chłopakiem...to spotkanie zaczęło się od swatania mojej koleżanki...chłopak zobaczył mnie na zdjęciu...chciał ..sie spotkac sam nalegał./..noo i spotkalismy fajnie nam sie gadalo...potem od razu pisał....mieliśmy jechac do kina,,,sam proponował ..jednak sie nie odezwał...ale na nastepny dzien napisal sms że przeprasza...ma nadzieje ze mu wybacze...i dam szanse to naprawić....noo okk wiec napisałam ze nie gniewam sie jakże bym mogła,,,myslalam ze po tym juz bedzie normalnie bedzie pisał...i jakoś wreszcie sie to ułoży bo nie ukrywam ze mi sie podoba...i chciałabym żeby czul to samo.............ale on juz na tego sms nie odpisał odpisałam mu wczoraj wieczorem...a on nic cały dzień i teraz tez nieee...zawsze odpisywał na wszytsko od razu...nie wiem co mam mysleć czuje sie okropnie,,,tak jak bym była jakas beznadziejna aaaa on mnie poprostu nie chce...tylko czemu od razu tego nie napisał....pocieszcie mnie prosze..co mam robić...??? co o nim myśleć..???

Gość wwwwwwwwwwwwww
moze mu sie kasa na koncie skonczyła:) w sensie jak ma prepaid:)

Gość nie ma mnie wcale
czizes przegralas zycie...

Gość lkoel
też miałam takiego delikwenta - do 3 razy sztuka ( nie skorzystał a czwartej szansy juz nie dostał ) !! jak już na początku znajomości wyprawia taki cuda to co będzie dalej?