Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka-

czy są jacys niezadowoleni z zakupu na allegro?

Polecane posty

Gość justynka-

czy może ktoś z Was kupywał kolorowe soczewki na allegro i jest z nich zadowolony? jesli tak to ile kosztowały i jakiej firmy? Ja już kiedyś kupiłam soczewki ale nie byłam zadowolona z zakupu

Gość ona72
ja , i to nie raz, zakupilam spodnice mialabyc nowa a okazalo sie ze stara rozciagnieta i kiedys torebke a przyszla brudna szok

Gość mistrz yang
na allegro ? Kupywałem cos 2 razy .

Gość rgwerg
kupowałem debilu objszczany a nie kupywałem!

Gość iefihe
soczewki sa okropne:o leżą mi gdzies do teraz :/

Gość ejejruiorri
ale które soczewki ,o właśnie mam zamiar kupić sobie takie zmieniające kolor ,chciałabym mieć chociaż przez jakiś czas zielone oczy ...:)

Gość justynka-
tez chce sobie kupic soczewki kolorowe na Allegro, chce takie zeby zmieniały kolor tęczówki, ale niewiadomo jaki będzie efekt, czasami na tym Allegro sprzedają ludziom szajs!

Gość ejejruiorri
moze najlepiej kupić w sklepie....

Gość justynka-
mozna u optyka kupic, ale są o wiele drozsze niz na Allegro, około 170 zł, i nie ma duzego wyboru kolorów. Nie było takiego koloru jak ja chciałam tzn. brązowego, był tylko jakis miodowy, a byłam u kilku optyków sie pytac

Gość ejejruiorri
ale na ile czasu kupowałaś ,ja gdzies widziałam za 70 zł ale to były chyba takie miesięczne

Gość justynka-
kupywałam 3 mies. A miesiecznych sie nie opłaca kupywac, to juz lepiej kupic za 480 zł roczne,

Gość justynka-
kupiłabym jakies na allegro, ale niewiem ktore, zeby znowu nie był jakis szajs...

Gość ooooooooooooooooooooo
jarek, cos taki wulgarny?! tylko tak potrafisz sie wyrazac?!

Gość pole obowiazkowe dla siebie
ponoc z tymi soczewkami jest taki problem, ze maja ina "rozmiarowke", sa wykonane z tanszych materialow itp. Mozna sprobowac, ale cudow nie bedzie.

Gość justynka-
do ejejruiorri: ale niewiadomo czy te soczewki zmieniaja całkowicie kolor tęczowki

Gość ooooooooooooooooooooooooo
pole obowiazkowe dla siebie, a co to znaczy ze maja inna rozmiarowke?

Gość ejejruiorri
ale dużo ludzi kupuje to za 30 zł można zaryzykować,poczytać komentarze .... nie wiedziałam ze soczewki mają rozne rozmiary....ja potrzebuję własciwie tylko na bardzo ważną impreze ,mogłabym zaryzykować

Gość pole obowiazkowe dla siebie
Własnie nie wiem do konca, ale ktos mnie przed tym przestrzegal. Ja osobiscie znam jedna osobe, ktora nosila takie kryjace, grube (miala naturalnie brazowe, a soczewki dawaly jasny niebieski kolor) i mowila, ze maga byc, ale szybko sie w nich oko meczy.

Gość doti123
witam, rozmiar soczewek sprzedawany na allegro to tzw europejski który najczesciej wystepuje 8,6 , bardzo rzadko zdarzaja sie osoby z inna srednica ale i dla nich sprzedawcy z allegro sprowadzaja szkła. Polecam firme ktora sprzedaje te extrawaganckie soczewki http://soczewki.shop.pl/index.php?cPath=22

Ja kupiłam fioletowe. Miały być takie fajne, widoczne a doopa. Specjalnie pytałam kolesia czy pokryją mój zielony kolor to zapewniał ze tak. Nie było nic widać, może tylko tyle że ciemniejsze. Kosztowały coś koło 80zł

Gość
powiedzcie dziewczeta jakie soczewki powinnnam kupic jesli mam piwne oczka a chce zielone?

Gość jagryzka
ja bylam swego czasu jak kupowalam soczewki, dlatego teraz soczewki kupuje tylko na www.optiva.pl