Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez feromonow

w ogole nie mam powodzenia u facetow, brakuje mi feromonow chyba

Polecane posty

Gość dżołk
Jeszcze by mnie tam ktoś ze znajomych ludzi zobaczył... jeeeju ale by beke mieli ze mnie wtedy :P

Gość gllllllllllllllllpopo
26, nie kumpele ale ewentualne znajome, a to w ogole domatorka jestem :P i "moj czas chyba minal" :(

Gość dżołk
wystarczy, że jestem na gronie i innych naszych klasach

"Kiedyś zrobiłam fikcyjny profil faceta." ale pewnie opis był kosmiczny i same parametry atrakcyjny np.: wzrost 190 cm a zresztą znając wasze "normalny" to pewnie był przystojny... a już na pewno przystojny w porównaniu do tych co mają po 25 czy 30 lat i nigdy nie mieli dziewczyny... jak paru to na forum :P "Dasz mi fotkę swoją?? PLISSSSSS " nieeeeeeeeeeee :D :D :D :D

dżolk to jak? :)

Gość dżołk
Mówisz, że jesteś daleko ode mnie poza tym nie założę żadnego konta na żadnej fotce:)

no nie wiem kurcze, jakos nikt nic nie wspominal o tych andrzejkach, kurcze czuje sie beznadziejnie:o

dzolk jejku porozmawiaj chociaz z dziewczyna na gg, z takim podejsciem to ja sie nie dziwie ze nie masz dziewczyny, ja jestem mila otwarta i usmiechnieta a mimo to nikt mnie nie chce:o

kobieta ja tez taka jestem... :D zastanawiam sie nad andrzejkami dla singli :D ale koszt 40zl, a i tance beda a tego nie lubie :D

a skad jestes? bo ja tez mazowsze tak jak dzolk to nie wybieirzemy sie razem pewnie:(

Gość dżołk
Wiem, że mam złe podejście. Kiedyś to niektóre dziewczyny z którymi rozmawiałem w necie same mi sugerowały spotkanie... a nawet nie dostały mojego zdjęcia... ale spękałem. Z jedną to gadałem przez rok i też nawet mojej foty nie dostała a sama mi przysłała. :(

dzolk mysle, ze fajny facet z Ciebie... :)

Gość dżołk
A ja myślę, że coraz bardziej beznadziejny i sam się dołuję bo jakbym tylko trochę wylazł do ludzi to już by sam nie był, ale spoko powili pękam bo mi ciężko tak funkcjonować właśnie dlatego tu piszę... kiedyś bym nie napisał. Muszę lecieć już ale chyba wpadnę tutaj bo się fajnie z wami rozmawia. Więc może do zobaczenia. :)

mysle, ze ze mna byloby dokladnie tak samo, tylko jakby wypadlam za burte towarzyska :d kazdy zajmuje sie soba :O napisz do mnie zabka6@tlen.pl :) pozdrowki

ja tez mozna powiedziec ze wypadlam za burte i teraz kazdy zajmuje sie soba, przykre ale prawdziwe:(

kobieta bez feromonow *--->> Jesteś niewiele starsza ode mnie. Pewnie nie dajesz czytelnych sygnałów facetom. Napewno jeszcze kogoś poznasz. Tylko teraz wydaje Ci się, że już nic dobrego Cię w życiu nie czeka. To tylko złudzenie.

Gość no ja tak samo
rany, pol roku???? i na co tu narzekac, ja od wieeeeelu lat jestem poza burta towarzyska

Gość gość
Feromony rzeczywiście działają, sama się o tym przekonałam. Za namową koleżanki kupiłam jedną buteleczkę ze sklepu pherowin.pl i po ich użyciu nie mogłam odpędzić się od mężczyzn.