Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ptanie wazne

czy facet kktory gapi sie na babke.............

Polecane posty

Gość mam ptanie wazne

czy facet kktory gapi sie na babke - to oznaka, ze mu sie posoba, czy dziwi sie co ta idiotka wyprawia?

Gość mam ptanie wazne
nie bede z siebie robic idiotki, ale fajnie jedt wiedziec czy wy patrzycie sie na abke, ktora wam sie podoba, czy nawet na przecietne

no tak ty się interesujesz ale idiotki to z siebie nie będziesz robić a taki nieszczęsny facet to musi z siebie robić idiotę dla każdej bo 8000 lat temu skończył się matriarchat seksizm, chamstwo i dyskryminacja :P 🖐️

Gość mam ptanie wazne
czemu taki jestes dla mnie?:) Ech pytam tylko czy jakby patrz... w pomieszczeniu jakims tam jest okolo 10 facetow jest to np sala gimnastyczna i jedna dziewczyna, to gapisz sie na nia tyko dlatego, ze jest kobieta, czy jabys to roil to z jakiegos wzgledu? :)

Gość mam ptanie wazne
bo tam jest jedna kobieta i wiecej nie ma - to oceniasz ja czy gapisz sie bo lubisz?

Gość sosl
zależy co wyprawiasz bo niby czemu ma gapić się jak na idiotkę?? uśmiechnij się do niego i już wszystko będzie jasne.

Gość mam ptanie wazne
juz sie usmiechnelam tylko nie wiem c\y załapał, bo sie nie usmiechnal,... tylko sie nadal gapil \:/ a pan wygralem zycie zamiast mi doradzic to mnie wyzywa :P

wyzywa też mi coś :O 1 "o tam jest jedna kobieta i wiecej nie ma " 2 "sala gimnastyczna" 1 + 2 = zakłądaj mniej obcisłe i mniej prześwitujące gimnastyczne podkoszulki :O 🖐️ problem się sam rozwiąże bo jak patrzy naraz 10 facetów to mało prawdopodobne żeby się wszyscy zakochali :D

Gość mam ptanie wazne
no szkoda, ale co czarne obcisle dpoadnie to jakas zbrodnia?????? i tak jestem szczupla, wiec nie rzucam sie w oczy |:. / sensu bez

Gość sosl
jak nie pomogło to niech facet żałuje - szkoda zawracać sobie nim głowę!! nie wiem co byś wyprawiała zawsze myśl ,że fajna babeczka z Ciebie i niech ludzie się gapią i zazdroszczą :)

Gość mam ptanie wazne
ps, nie zauwazylam zeby sie wszyscy gapili,

Gość mam ptanie wazne
sosl ---> i chwała za takich pozytywnych ludzi jak Ty :) mimo ze wiem ze bostwem nie jestem, to cenic siebie cenie :) a jak fajnie uslyszec z ust takie mile slowa jak od ciebie :) to jest nieocenione :) bo tu kazdy z gory mysli, ze jak sie ktos na cieie gapi, to od tazu pupe musisz wystawiac :/ krotkowzroczni ludzie |/