Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjhb

do zdesperowanych samotnych dziewczyn

Polecane posty

Gość kkjhb

czy wy tez tak robicie? ja mam 28 lat, jakos ciezko mi znalezc kogos na powaznie, jak ostatnio poznalam faceta przez neta, ktoremu sie spodobalam to zaczelam sie z nim spotykac, on mi sie za bardzo nie podobal ale byl mna zainteresowany wiec sie z nim spotykalam tak z "braku laku" czy wy tez tak robie?wiem ze to glupie,ale nie chce byc sama,

Gość skjdksjaldsadjlasd
tak.ja też tak robie. Spotykam się z obleśnym, łysym grubasem, który ma pryszcze na dupie,ale co zrobić? Z BRAKU LAKU DOBRY KIT

Gość wysmiewaczka z temperamentem
no moja kolezanka tak robi ale jest wiesniara i nikt jej nie chce

Gość kkjhb
ten facet nie byl oblesny, byl zadbany, wyksztalcony i z kasa, ale poprostu mi sie nie podobal i byl troche starszy ode mnie tzn 10 lat , tzn z czasem nawet zaczal mi sie podobac ale spotykalm sie z nim z braku laku

Jak zerwałam z narzeczonym to nie mogłam wytrzymać bez faceta. I dla samej siebie chciałam udowodnić, że umiem poderwać ciacho. Zaczęłam się spotykać z facetem, który wogóle mi się nie podobał... Katastrofa Nigdy nie powinno się tak robić :(:(:(

Gość kkjhb
jasne ze nie powinno sie tak robic, bo robi sie komus zludne nadzieje, ale poprostu nie chce byc sama...chce miec z kim spedzac wieczory i wolny czas

Gość nic nigdy nie wiadmo
musze Ci powiedziec ze to wcale nie jest tak na poczatku przeceiz na 1-szej czy 2-giej randce nikt sie w nikim nie zakochuje , ja spotakalam sie z moim obecnym facetem , tez raczej z nudow a nie z tego powodu zeby to sie bardziej jakos rozinelo a tu prosze rok razem i go pokochalam :) p-s. moja kolezanka nawet nie chciala isc na randke ale ja namawialam i sie zgodzila i co zaraz wychodzi za maz :)

Gość paco rabannnne
moge z toba sypiac dopoki nie znajdziesz kogos na stałe

zalezy jak na to patrzeć z jednej strony jest to forma desperacji z drugiej czaem człowiek na którego nie zwruciłybysmy uwagi okazuje sie potem swietnym facetem więc zawsze warto spróbować nawet dla samego fakto spotykania sie, flirtowania czy poznania kogos nowego sadze ze wart zreszta wszystko zalezy od kobiety mam np kolezanke jest ładna atrakcyjna dziewczyna i mogłaby miec fajnego faceta a jej facet jest jednym z najobrzydliwszych kolesi:P gruby , z wielka dupa małymi spadzistymi ramionkami, z małpia twarza i wielkimi ustami ..:O:O i tez na poacztku było tak ze on o nia zabiegał a ona nie chciala ale dała mu szanse i w przyszłym roku biora slub więc ..widzisz wszystko zalezy:P

nie, nie robie tak. szkoda mi czasu, na nic nie wnoszace znajomosci, chyba ze to fajny kumpel moglby byc, ale wtedy trzeba poinformowac na jakichz zasadach sie spotykacie.