Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaxoxo

Zawroty glowy i papieros

Polecane posty

Gość małaxoxo

Po zapaleniu papierosa mam zawroty głowy, czuję się tak jak po kilku kieliszkach. Zakręci mi się i przez chwile nie moge iśc prosto. Po kilku minutach jest okej i czuje się wyluzowana i jest dobrze. Dziwi mnie to bo wypaliłam już razem kilka paczek. Byl taki okres, że paliłam np. przez tydzień po kilka fajek. Potem przerwa, jeden na miesiac itp. Najczęściej na imprezie tak dla zabawy....Od wczoraj zaczęłam znowu popalać. Wczoraj wypaliłam kilka papierosów, przy pierwszym ledwo ustałam, ale po kilku min bylo super. Dzisiaj jak zapaliłam znowu zrobiło mi się niedobrze. Dziwi mnie to, bo to nie jest dla mnie nowośc a jednak za każdym razem mam zawroty głowy. Ktoś mi powiedział, że to dlatego, że dawno nie paliłam. Ale jak już wypalilam 5 fajke od wczoraj to nadal mam te zawroty... Czy ktoś z was też tak ma ?! Może to znak, że moj organizm źle znosi palenie ? Wiem, że kazdy zle znosi.. ale moze moj poprostu gorzej to znosi stad te zawroty ?

Rzuc te pety do kata i nie pal swinstwa. Ludzie sie mecza aby z tym smierdzidlem skonczyc a Ty chcesz palic koniecznie. Byc moze Twoj organizm sie buntuje , moze to wynik niedotlenienia . Trudno powiedziec. Nie pal bo potem ciezko sie z nalogiem rozstac . Szkoda zdrowia i kasy . Powodzenia :)

Gość po zapaleniu
zwężają Ci się naczynia i następuje niedotlenie mózgu.

Gość mam dokładnie to samo
wiadomo, ze papierosy szkodza itd ale wypowiedzi typu "organizm sie buntuje" jakos do mnie nie prfzemawiaja. moze jest to objaw jakiejs choroby, niewydolnosc pluc czy cos tam... nie znam sie, ale zadnych objawów nie nalezy lekcewazyc, nawet jesli wychodza podczas zapalenia papierosa.

Gość qr23trt22
ja tak mam jesli pale pierwszego papierosa,a pale od kilkunastu lat,takze sie nie przejmuj

Gość kak
Na Twoim miejscu rzuciłabym to palenie. To zgubny nałóg, który dzisiaj dodatkowo niemało kosztuje. Palenie papierosów to silny nałóg, z którym można jednak skutecznie walczyć. Le metody, metodami, ale w rzucaniu palenia istotna jest silna wola i motywacja. Bez nich bowiem niewiele można zdziałać. A jeśli jest już w nas dużo siły do działania i determinacji do rzucenia palenia, to wówczas można przystąpić do wyboru odpowiedniej metody. Jakie są najpopularniejsze sposoby na pozbycie się nałogu? O tym możesz przeczytać ze strony http://rzucpalenie.edu.pl/2011/02/08/znane-i-mniej-znane-sposoby-rzucania-palenia/

Gość gość
he he masz kolezanko typowe niedotlenienie mozgu,idz do lekarza i zrob usg Doplera tetnic szyjnych Jak nie to za kilka lat dojdą ci zawroty glowy bez palenia czegokolwiek