Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa653

CZY PLEMNIKI PRZEJDĄ Z ŻOŁĄDKA DO MACICY??? pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość ech dzieci
to nikt wam nie powiedział że z połykania dzieci się nie biorą ??? z połykania to się bierze biżuteria ;)

Gość ciocia dobrarada
to przebiło wszystkie tematy;)

Gość ja pitoleeeeeeee
nie no to sie w głowie nie mieści....ty jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz???? zastanów sie jak plemniki mogą przejść przez żołądek do macicy??? przecież nie ma między tymi organami bezpośredniego połączenia i niby w jaki sposób plemniki miałyby sie przebić najpierw przez żołądek,później przez dwunastnice,jelita......zastanów sie troche. Logiczne myślenie nie boli!!!!!

ejj no dlaczego caly czas robicie sobie ze mnie jajca????? widze że nie ma na tym forum żadnego normalnego człowieka

a ja sie zastabawiam czy jak pale papierosy to bede pierdzial dymem???Prosze o normalne i powazne wypowiedzi.....

Gość ekati
głupia prowokacja

Gość matylda124
moze nie bylas w plodnym okresie i nic sie nie stanie ale na drugi raz uwazaj bo mnostwo takich po ziemi chodzi, ktore myslaly ze od polyku w ciaze sie nie zachodzi

Gość jestem tu parę ładnych lat
ale takiego tematu tu jeszcze nie było..no zajebiscie.....prawie bym opluła monitor ze śmiechu...normalnie szacuneczek dla tego kto wymyslił ten temat bo kurcze według mnie 15 letnie dziewczyny to raczej wiedzą co i jak w tym temacie..i nie wpadłyby aby zadać tak debilne pytanie..no chyba że się mylę..to sory... ale można zryć się ze śmiechu czytając ten temat.. Powodzonka..i daj znak czy jesteś w tej "CIONŻY" heheheehe

tutaj takich jest WIENCEJ.....jak mi jest smutno to sobie tu wchodze i normalnie BEEEEEEKAAAAAA!!!!

Ej no skad ja niby mam wiedziec takie rzeczy?? moze jestem tlukiem ale bez przesadyyy... duzo osob mi mowi ze moge zajsc w ciaze... a wy robicie sobie z tego jaja... ciekawe co byscie zrobili na moim miejscuuu... pewnie posralybyscie sie ze strachu a ja jakos daje rade pomimo ze napiecie jest tak ostre jak nadciagajaca kupa w dupie....

ten moj chlopak to azor sasiada,pana Mietka i co wtedy jak mlode beda ?:(

ojej puszczam bąka !:(zaraz bede rodzic :(! wezwijcie pogotowie! :( i weterynarza! :( :(:(:(:( a tak nawiasem to ciekawe jak to jest ze macica jest w pochwie a rodzi sie odbytem :)

ale moga pszejsc bo zoladek jest polaczony z jelitami a jelita z odbytem(miejscem porodu):( kurcze,teraz bede bala sie robic kope :( nie dolujcie mnie,zeby szczenieta byly tylko zdrowe ehh:(

szczeniaczki beda zdrowe,moje fasolki po mamusi :) a cycki to sobie dorobie:( od czego sa sylikony?:(

nie podszywaj sie pod moj nick ziom...

Gość lenivus kanapus pospolitus
wiesz co?? kanibal z \ciebie :o jak mogłas... takie małe ... bezbronne żyjątka... ;)

Gość dizel
idz szybko kup lizol i go wypij to plyn do zapobiegania ciazy

Gość lenivus kanapus pospolitus
poczułam się jak w dziale:"porady seksualne" w Bravo Girl :PP hehhhe :) zaje..fajny temat :))

te kijanki plyeaja mi w zoladku ja je nadal czuje to jest cos obrzydliwego... to trzeba zabijac gadzine na smierc.... I to nie sa bezbronne zyjatka tylko cwane bestie.....

Myśle ,że będziesz w ciąży... i nie słuchaj innych bo niewiele wiedzą są na to szanse, newet jeżeli plemniki nie dojdą żołądkiem to przenikną przez skórę... a wtedy już spokojnie sobie popłyną dalej, możesz je także wydzielić z kałem... wtedy zobaczysz na swojej kupie niewielkie ilości spermy :)

boshe :( te kijanki moga zabic moje szczenie :( i co ja wtedy zrobie?zabije bezbronnego pieska:( wezma mnie nie dosc ze na kolano(matka z ojcem)za romans z azorem to jeszcze do TOZ za zabicie szczeniecia:( ale to nie ja a te kijanki :(

nie podszywac sie!:( ja naprawde zrobilam to z psem a teraz sie boje konsekwencji :( a te psie kijanki sa jakies inne?:(

san sie kolo gubisz w tym co pizesz i nie podszywaj sie pode mnie... kumasz?