Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djfhgiuhgiuhgi

Dlaczego został skasowany moj topik o koszmarnym zachowaniu dziecka?????

Polecane posty

Do autorki > Wyjatkowo cos ci powiem nie jako moderatorka ale jako matka dwójki dzieci . I powiem bardzo krótko : Problem tkwi w tobie a nie w twoim dziecku . Swiat dziecka 15-miesiecznego zamyka sie wokół Matki , Ojca i innych osob mu towarzyszacych ktore wypelniaja mu CZAS kiedy nie spi . Twoim obowiazkiem jest dziecku zapewnic \" atrakcje\" po to zeby sie rozwijalo , poznawalo świat , zaczelo chodzic , mowic itp . Po twoich topikach wyrobilam sobie zdanie o tobie . Twoje dziecko ( bachor czy srolek ) jest \" czyms\" co sie tobie plącze koło nóg jak smród po gaciach ( ładnie mówiąc ) a TY biedna nie wiesz o co chodzi w \" macierzynstwie \" P.S nie bede sie juz wypowiadala pod tym nikiem bo mam wazniejsze sprawy ale zastanow sie nad soba i nie pisz do mnie ze nie znam zycia . Nawet jesli masz problemy powinnas zalozyc temat o normalnym tytule i wyrazac sie jak na Matke przystalo a nie w sposob ktory wszystkim przedstawilas . Nie musisz tez mowic mi ile tematow zalozylas bo ja to widze czarno na bialym na panelu moderatorskim . Pozdrawiam :)

Gość wy jakies dziwne
ojej, ja caly czas przezywam rozczarowanie macierzynstwem. Wyluzuj babo.