Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnn...

Zakłopotany mąż

Polecane posty

Gość Onnnn...

Witam. Moja żona po kursie chodzi ze znajomymi na piwo a ja siedzę z dzieciakami w domu. Proszę napiszcie co byście myśleli o swojej znajomej która by z wami piła piwo i zachowywała się jak moja żona czy jej zachowanie jest pozytywne czy negatywne ??

Gość Onnnn...
Dodam, że ona chodzi na to piwo zupełnie goła! :-o Martwię się , bo nadesżły pierwsze chłody :-(

Gość a jak się zachowuje
?

Gość Onnnn...
A mówiłem jej, że kurs na operatora koparki nie jest najlepszym pomysłem :O

Gość Ktoś43000000000
Męski szowinista i tyle, co w tym złego , że ty na chwile posiedzisz z dziećmi w domu, a ona spotka się ze znajomymi? Współczuje kobietom takich mężów jak ty co by je tylko trzymali w czterech ścianach.

Gość Ktoś43000000000
Masturbuję się pod fotki Kingi Dunin :classic_cool:

Gość BonApetitta
a ja lubie strzelac minety kazdej lasce napotkanej na drodze sciagam kiece i daje czadu przed praca sie zazwyczaj relaksuja:P

Gość też mama
uważam, że Twoja żona ma prawo wyjść (od czasu do czasu) ze znajomymi - ja też studiując a będąc mamą umawiałam się po zajęciach na tzw giełdę egzaminacyjno - notatkową i zazwyczaj, nie było to na ławce a w knajpie. Starałam się jednak robić to sporadycznie - nie wyobrażam sobie, przesiadywać ze znajomymi w zadymionej knajpie dla przyjemności - zwłaszcza, że moją "przyjemnością"jest moja rodzina. Uważam, że jeśli przesiaduje tam notorycznie - oznacza to, że ucieka od codzienności, rodzinnego klimatu, ma syndrom "niewybawionej" studentki - a to w przesadnych ilościach wydaje się być karykaturalne. Osobiście wolę pożytkować - moje prywatne 5 min na aerobic :).