Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnna

KOCHAM jego a jestem z innym!

Polecane posty

Gość nienormalnna

Byłam 2 lata z facetem. Rozstalismy sie. Myslalam, ze juz nie kocham. Potrzebowalam roku (!) by zrozumiec, ze nadal kocham. Jestem z innym. Krotko, bo krotko ale jestem i on mnie kocha. Codziennie mysle o bylym. Wiem, ze jakbym chciala to bysmy znowu byli razem. Ostatnio mnie widzial z moim obecnym na zakupach. Ja go nie zauwazylam. Jak sie o tym dowiedzialam to chodzilam do konca dnia zdolowana. Moglabym do niego wrocic, ale tu jest moj totalny obłed! Mam niecale 19 lat. Wiem, ze musze sie jeszcze wyszalec, ze nie raz mi odbije szajba by sie bawic i rozrabiac. Chce by bylo tak, ze jak wroce do tego co kocham to bysmy byli razem do konca zycia. Tylko, ze on nie poczeka na mnie tak dlugo a wiem, ze jak teraz do niego wroce to przyjda wakacje i beda awantury, bo bedzie sie we mnie odzywala natura małolaty. I co w o tym myslicie???

Gość czarna kafe
lepiej się zacznij uczyć a nie pisać głupoty

Gość nienormalnna
widze, ze uwazacie, ze szkoda słów... :(

Gość nienormalnna
czarna kafe - dobrze wiedziec, ze dla Ciebie uczucia to glupota!

Gość mono_tematyczna
Takich tematów o bylych i exach jest tutaj setki. Podobnych spraw do Twoich, poczytaj, może to w jakiś sposób pomoże. Powodzenia.

Gość nienormalnna
dzieki... ale chyba identycznej sytuacji jak moja to nie bedzie, ale coz poszukam...

Gość nienormalnna
ale ja go kocham i wiem, ze szaleja, ale ja go kocham i kurwa przyznam sie... zaraz jak zaczelam obecny zwiazek to bylam u niego i wiadmomo do czego doszlo i on zaczal przyejzdzac do mnie dopuki nie powiedzial mu moj brat, ze mnie nie ma bo gdzies pojechalam z chloapkiem. O ja pierdole jak mnie to wszystko meczy

Gość nienormalnna
nichya - Ty? nie rozumiem... ?

Gość nienormalnna
nichya- ty? nie rozumiem...?

Gość mono_tematyczna
Identycznego tematu nie będzie to na 100%. Dziewczyno, Ty piszesz jak małe dziecko, mój syn, który jest w VI klasie pisze bardziej stylistycznie. Bezedury ma rację - skup się na nauce. Mimo współczuję, naprawdę.

Gość nienormalnna
bo najlepszym spoosbem na niechciana milosc jest nowa, ale my razem bylismy 2 lata. On nadal cos czuje do mnie i teraz tylko sobie pluje w twarz po co mi byl ten nowy zwiazek tylko po to by sluchac jak on mnie kocha i milczec. Zrenie go tylko

Gość nienormalnna
nie wazne jak pisze, wazne co czuje. Nie jestem durna malolatka jak mozecie wywnioskowac po tym jak pisze i co pisze. Nie jestem taka...

powiedzial mu moj brat, ze mnie nie ma bo gdzies pojechalam z chloapkiem. O ja pie**ole jak mnie to wszystko meczy patrzcie jak to czasami jest w rodzenstwie brat spoko a siostra jakas taka latawica:P i jeszcze ma pretensje ze rodzenstwo uczciwe :O

Gość nienormalnna
nie mam pretensji do brata ciole

Gość asdas
tak to już w życiu bywa ale powiem ci zxe jak masz lat 19 to rzeczywiście takie akcje zdarzają się z winy hormonów ale nie pocieszę cię wg mnie nie ma szans abyście do siebie wrócili to że masz kogoś po nim to taka bariera która nie pozwoli wam zbudować trwałego związku czasem trzeba się pogodzić z tym co się stało a nie rozpaczać nad rozlanym mlekiem

Gość nienormalnna
wiem, bo staram sie o tym nie myslec. Na prawde staram sie! Jednak wiadmomo, ze jak mozna wziasc proszek przeciwbolowy i zapomniec o bolu glowy tak nie mozna zapomniec o dreczacym uczuciu tylko wtedy kiedy ma sie na to ochote.

Gość qwertyuiop1
brat niedźwiedź ma rację

Gość nienormalnna
niedzwiedz ale jakby nie brat to by sie wkoncu sami o sobie dowiedzieli, wiec nie mam pretensji, bo wiem, ze by sie wyadlo, wiec nie wiem czy bym wolala

nienormalnna po prostu miałas pecha ... kazdy kiedys wpada,z tym ze na bank cie to boli bo mogłas przeciez jeszcze troche sobie pouzywac chłopaków a tak ....:O

Gość tak jak w niku
nienormalnna jestes:O