Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edeczek

Kopenhaska od dzis

Polecane posty

Gość Edeczek

Kto zaczyna ze mną ?

Gość zojka14
chętnie potowarzyszyłabym ci ale chyba nie dam rady już kiedyś próbowłam i nie wytrwałam

Gość Edeczek
To moze tym razem sie uda :) ja sobie mowie ze to nic trudnego i ze dam rady :) i dam .. ty tez dasz :)

Gość zojka14
daj przepis może masz jakiś łatwiejszy do przejścia

Gość Edeczek
* Strona główna * Plan posiłków Dieta kopenhaska Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC Radze ci miedzy posilkami pic duzo wody z cytryną bo zmniejsza poczucie glodu :)

Gość nie dosc ze glupie
dziewczyny dajcie sobie spokoj z tymi cud dietami. wiadomo ze was potem jojo dopadnie. nie lepiej chudnac powoli ale na trwale?

Gość Edeczek
to co nikt sie nie przylacza?:)

Gość Edeczek
to co nikt sie nie przylacza

Gość monika.......
ciekawe jak schudnac pomału ale na stałe?

ale smiesznie sie zlozylo bo ja i moja wspollokatorka tez dzis zaczelysmy ;) powodzenia! bede tu zagladac!! My musimy wytrwac wiec jestesmy pewne jak tabletki antykoncepcyjne ;)

Gość Edeczek
U mnie to jest wstep do normalnej diety :P pozniej po prostu chce sie zdrowo odzywiac :) trzymam kciuki za was dziewczyny, piszcie jak wam idzie :)

Gość Nic z tego nie rozumiem
Wstępem do zdrowego odżywiania ma być zbrodnia na własnym metabolizmie? To czym według Ciebie jest \"zdrowe odżywianie\"?

Gość Edeczek
jedzenie w mniejszych ilosciach, ograniczenie tłuszczów nasyconych i węglowodanów :) poczytaj to sie dowiesz ..

Gość Nic z tego nie rozumiem
Bardzo dużo czytam, dlatego się dziwię, bo to, co wyprawiasz, ma niewiele wspólnego ze zdrowym odżywianiem się. A już nijak ma się do tego dieta kopenhaska...

Gość gosssip
o jak sie ciesze ze nie tylko ja zaczelam ;) stosuje od wczoraj. Jak Ci idzie?

Gość Edeczek
Narazie super, czuje sie dobrze, pije duzo woy z cytryna i zielonej herbaty, zaraz zjem sobie gotowana piers z kurczaka :) a jak ci idzie? z jakiej wagi startujesz? ja sobie troszke zamieniam, zamiast szpinaku jem brokuły, zamiast befsztyku piers :) zaraz chlopak przywiezie mi nowiuska wage :)

Gość zona araba
Edeczek a wiesz co ..ja sie przylacze..ale od jutra...nie wiem czy dam rade..ale sprobuje...jest tylko jedno ale..ja nie slodze:) ... stosowalas juz jakies inne diety?

Gość Edeczek
nie, nigdy nie stosowalam , w ciagu ostatniego roku przytylam ponad 15 kilo i zdecydowalam ze tak byc nie moze :) wiec od dzisiaj wzielam sie za siebie, i jakos wierze ze dam rade bo jestem zdeterminowana. Napisz z jakiej wagi startujesz i czy stosowalas juz kiedys ta diete.

Gość zona araba
dawno temu..stosowalam diete...jakis 4 miesiaiace...wlasciwie zmienilam przez 4 mi-ce swoje przyzwyczajenia zywieniowe...i biegalam....potem wyjechalam z kraju i przytylam ok. 15 kg..potem ciaza i dodatkowe kilogramy....generalnie zle sie czuje ...szczegolnie psychicznie...mam szafe pelna super ciuchow w ktore sie nie mieszcze...i mysle, ze czas cos z tym zrobic...mysle, ze ta kopenhadzka moze byc wstepem do zmian... waze o zgrozo 90 kg...a ty?

Gość Edeczek
Ja waze okolo 75, dokladnie nie wiem bo nie mam wagi.. mi brak motywacji i wiem ze jesli po tej diecie cos mi spadnie to juz dalej pojdzie jak z platka. ja przeszlam operacje kregoslupa i brak aktywnosci fizycznej i depresja doprowadzily mnie do takiego stanu. mam 19 lat i siedze w domu, nie kupuje ciuchow bo we wszystkim zle wygladam. mam tego dosc i wierze ze uda sie cos z tym zrobic

Gość zona araba
19 lat to chyba najlepszy wiek, zeby cos zmienic...ja jestem 10 lat starsza...i u mnie bedzie trudniej....brak ruchu!..u mnie to jest straszny problem..wczesniej jak stososwalam diete to biegalam i 15 min dziennie cwiczylam i to wystraczylo,....wazne, zeby bylo systematycznie....teraz wjezdzam winda na 2 pietro:)... ile chcialabys wazyc?

Gość Edeczek
Przed operacja wazylam 50 kilo, ale nie chcialabym wracac do tamtej wagi bo bylam za chuda, 60 kg daloby mi niesamowite szczescie, a 56-58 to marzenie :)

Gość gosssip
Ja startuje z wagi 59 kg. Wydaje się mało, ale niestety mam taką budowe ciala że każdy dodatkowy kilogram dokładnie widać, więc potrzebuje zejśc do 51-52 kg. Zdaje sobie sprawę, że na kopenhaskiej aż tyle nie schudne, żułam już gume, pozatym nie spodziewam się 8 kg po 13 dniach. Ale 4 na pewno usatysfakcjonowalyby mnie ;) Dzisiaj był drugi dzień, w szkole troche kręciło mi się w głowie, ale nie byłam specjalnie godna więc to pewnie z niewyspania. Jak narazie nie jest źle. Powiedzialabym że wcale nie jestem bardzo głodna. Tylko ja na codzien nie jadlam bardzo duzo, więc moze dla tego. Mam nadzieje , że ta dieta pomoże bo na moja przemiane materii + słabą wolę to nic nie działa. Pozdrawiam ;)

Gość Edeczek
kurcze pije ta wode z cytryna w ogromnych ilosciach i zero jakichkolwiek oznak glodu ;p cud :)

jeszcze 12 dni, dzisiejszy dzien jakos minal ;) Ja startuje z wagi 65 kg mam 168cm. Zycze wytrwalosci. Kopenhaska jest tez rozpoczeciem innej diety, mam 7tyg zeby zrzucic 15kg bo przyjezdza moj facet ;) powodzenia!

Gość dajcie sobie spokój
schudniecie a później przytyjecie 2x tyle i spowolnicie metabolizm a następna dieta nie będzie przynosić efektów. Już lepiej przejść na south beach albo inną niskowęglowodanową.

Gość łatwiej wierzyć w cuda
przecież, niż odrobinę się wysilić...

Nie rozumiem po co wchodza tu przeciwnicy tej diety. Jesli ktoras z nas bedzie miala jojo to bedzie tylko i wylacznie jej sprawa. Nie rozumiem dlaczego was to tak boli... Dzien 2 rozpoczety ;) Ja juz po kawie. Jak u Was laski? ;) Ja mam 21 lat.

Gość zona araba
nie wiem jak to sie stalo, ale dzisiaj weszlam na wage i schudlam 4 kg w ciagu zeszlego tygodnia.....a nie stososwalam zadnej diety...no moze troche mniej jadlam ze stersu i braku czasu.... ja wlasnie pije kawe... po kopenhadzkiej chyba bede stosowac diete nie laczona..