Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edeczek

Kopenhaska od dzis

Polecane posty

Gość gosssip
Dzisiaj 3ci dzień, pije juz druga kawke ;) Wlasnie przeczytałam ten artukuł na interii i jasne, troche sie boje. Znam siebie, swoj organizm i sama nie wiem co mam zrobic po diecie zeby nie przytyc ponownie, a nawet i wiecej. Macie jakies rady może? ;) Szczegolnie ze 2 dni po zakoczeniu mam 3 dniowa wycieczke, a potem niedlugo swieta ;(

Gość Edeczek
Jak tam dziewczyny? u mnie 2 dzien, jestem po kawie. wczoraj chlopak kupil mi wage, zwazylam sie i szczeka mi opadla - 77 kilo , nie wiem jak moglam sie tak zaniedbac.. dzis rano staje na wage a tam tylko 75, pije bardzo duzo wody i powiem szczerze ze nie jestem glodna.. zobaczymy za pare dni ..

Gość pamietaj
monika....... ciekawe jak schudnac pomału ale na stałe? na pewno nie takimi dietami gdzie szybko chudniesz i jeszcze szybciej tyjesz . nie mowiac juz o rozwalaniu metabolizmu. pomalu i na stale schudniesz zmniejszajac i rozkladajac swoja codzienna dawke jedzenia na wieksza ilosc posilkow 4-5 i oraz wlaczajac wysilek fizyczny. sama kiedys testowalam rozna diety i dorobilam sie dodatkowych 10 kg z wlasnej glupoty. a obecnie waze 49 kg przy wzroscie 160. jem wszystko, w tym slodycze! troche rozumu nikomu nie zaszkodzi!

Edeczek wazne, ze chcesz naprawic to co zaniedbalas! :) Ja jakos sie trzymam, dzis rano slabo sie czulam ale po kurczaku z salata mi przeszlo. Teraz czekam do 16-17 i zjem ostatni posilek drugiego dnia. Na wage narazie nie wchodze bo nie chce sie zniechecac a jak wejde za tydzien albo dwa to chyba bardziej sie uciesze ;) jesli cos spadnie!

Gość oj glupie
jestescie dtogie panie. kilka dni wyrzeczen a potem przytyjecie 2razy wiecej. ile wy macie lat ze jeszcze nie wiecie ze nie tedy droga?

skoro nie potrafisz wychodzic z niskokalorycznych diet to nie zabieraj glosu, co Cie to obchodzi!

Gość oj glupie
ty pewnie tego nie potrafisz skoro stosujesz ciagle takie diety a efektu zadnego nie ma. glupota jednak nie ma granic

Gość oj glupie
smiac mi sie chce jak spasione panienki rzucaja sie na kolejne diety cud zamiast ograniczyc jedzenie i ruszyc tluste dupska sprzed komputera gdzie to sie wyzalaja jakie to one grube sa i nieszczesliwe

pewne jest tylko to ze nie mam ochoty czytac twoich postow a swoimi domyslami nie musisz sie z nami dzielic...

zaloze sie ze spasiona jestes Ty a nawet jak schudniesz 15 kg to bede lepiej od ciebie wygladala

Gość oj glupie
tak. spasiona jestem. waze cale 49 kg przy wzroscie 156 cm. a jak ci sie ni podobaja moje posty to ich nie czytaj wiesniaro!!!WON

Gość taaaaakaaaaa jaaaaaaa
ja mam dzis juz 6 dzien, wiec troche jestem przed wami. nie jest zle, czasem sobie mysle co bym zjadla, ale rzadko. ogolnie czuje sie dobrze :) nie wiem ile nrazie schudlam bo nie wchodzilam narazie na wage, ale po zakonczeniu diety sprawde. przede mna jeszcze tydzien... damy rade;) pozdrawiam

Gość Edeczek
po co sie wypowiadasz, to wolny kraj :D ja od 4 miesiecy siedze na tylku bo mam zlamana noge, przedtem przeszlam operacje kregoslupa , oj uwierz mi ze bym sobie pobiegala :P a a ztym tyciem 2 X wiecej to oczywiscie ze jak skonczysz diete i zresz co popadnie to przytyjesz, ja nie mam zamiaru, skoncze ta diete , pozniej 1000 kalorii a pozniej jak mi noga wyzdrowieje to rower :) przed moimi przebojami ze zdrowiem wazylam 50 kilo przy wzroscie 170 i nie musialam stosowac zadnych diet bo zylam aktywnie, ale przykro mi .. zrozum ze nie wszyscy maja czas i mozliwosci by codziennie biegac , cwiczyc , chodzic na basen i do dietetyka drogie dziewczyny :) ja wypilam dzis tylko kawe i ogolnie nie czuje glodu, zaraz pojde cos zjesc bo boje sie ze oslabne, ciesze sie ze wam dobrze idzie.. ja zakupilam dzis rowerek magnetyczny, bedzie stal i czekal a ja patrzac na niego bede sie mobilizowac :)

Gość Edeczek
żenujące :P

Gość oj glupie
zenujace to wy jestescie. wspolczuje wam

Gość Edeczek
zaraz zjem sobie kolacje , obiad dzis odpuszcze bo jakos zupelnie nie jestem glodna, zamiast jogurtu zjem sobie serek wiejski :) pije litrami zielona herbate, podobno to dobrze ::)

Gość domisiowa29
witam kochane!ja tez niebawem wejde na ta dietke bo wiem ze skutkuje w lipcu tego roku bylam na niej razem z mezem ktory schudl 10kilo wagowo ale szczerze mowiac widac bylo ze o wiele wiecej szczegilnie po brzuchu natomiast ja 4,5kg moze dlatego ze malo pilam .9miesiecy temu urodzilam synka :) i naprawde jest mi trudno spojrzec w lustro niemowiac o tym ze zmienilam nastawienie (do meza) takze chce schudnac MUSZE.

Gość Edeczek
od kiedy zaczynasz? bede trzymac kciuki :)

Gość domisiowa29
chce od soboty jesli kupie skladniki na dietke zeby niebiegac ciagle do sklepu bo synek chory na 3dniowke i baaaardzo jest marudny no najpozniej od poniedzialku

Gość zona araba
domisiowa29 ...moja mala tez ma 9 m-cy..i tez nie moge w lustro patrzec:)..wydawalo mi sie, ze po ciazy schudne, bo jednak dziecko wymaga ciaglego ruchu...ale niestety pomylilam sie.... ja zaczelam od dzisiaj kopenhadzka...i jak na razie trzymam sie niezle...

Gość domisiowa29
ooo no to nie jestem sama :) ja przytylam 30kg w ciazy schudlam moze z 10-13 niewiem bo wstyd sie przyznac ale boje sie wejsc na wage to ze chudne widze po ciuszkach jak wejde w spodnie z przed ciazy to znaczy ze schudlam tyle ile chcialam:) przedemna dluga droga ps.ja tez myslalam ze szybko schudne a tu klops

Dzien 2 dobiega konca, myslalam ze nie zjem tej szynki i 2 szkl jogurtu! Ja bym chciala na kopenhaskiej zgubic 6-7 kg. bylabym wtedy szczesliwa i mysle ze bym zdarzyla schudnac 15 kg w 7 tyg :)

Gość Edeczek
jintao ja bym chciala dyche chociaz zgubic :P kurde przeraza mnie to ze nie czuje sie glodna, dzis nie zjadlam obiadu, tylko kawe i kolacje.. kiedys czytalam ze na tej diecie non stop jest sie glodnym.. jakos u mnie jest inaczej :) moze to przez ta zielona herbate... i wode z cytryna :) jintao ty tez tak dobrze sie czujesz?

Gość Edeczek
podziwiam takich ludzi, nie jeden by sie na jego miejscu poddal.. mial chlopak duzo odwagi i samozaparcia ;) mam nadzieje ze jak zrzuce swoj gigantyczny brzuszek to moja skora bedzie wygladala normalnie ..

Gość Edeczek
moze tez stosowal kopenhaska :):P

Gość zona araba
on chyba "jechal "tylko na kopenhadzkiej;)

jejku ja sie czuje fatalnie!! Jestem glodna caly czas mimo to ze pije duzo wody!! Slabo mi i ogolnie do dupy. Jak nie schudne 6kg to sie wkurze :D

Gość spokojnie jintao
wnet rzucisz sie do lodówki. smacznej szyneczki i czekoladek.:classic_cool:

Gość Edeczek
Mnie to strasznie dziwi ze mimo tego ze strasznie sie obzeralam przed ta dieta to teraz czuje sie swietnie, zobaczymy jak bedzie za pare dni :) ja dzis posprzatalam cala chate, zrobilam obiad i dalej jestem pelna energii .. cud normalnie, moze to kwestia nastawienia.. a moze to tylko taki poczatek:P