Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edeczek

Kopenhaska od dzis

Polecane posty

Gość Edeczek
naszlo mnie na orzeszki ale bede dzielna :P

ha ha wyglada na to, ze toczy sie tu walka zacietych zwolenniczek roznych diet. Mysle, ze nie warto dziewczynom z kopenhaskiej zasmiecac tematu. Czasami ktos musi sie przekonac na wlasnej skorze co dla niego jest dobre a co nie i nic nie pomoga tlumaczenia, ze czasami pewnych rzeczy raczej nie warto probowac wcale. Dlatego zycze Wam dziewczyny stosujace kopenhanska sukcesow dietetycznych ;) i trzymam za was kciuki. Nie wiem ile powinna trwac dieta kopenhaska ale mam nadzieje, ze nie za dlugo bo rzeczywiscie jest bardzo ograniczajaca. Pozdrawiam :)

Gość domisiowa28
witam was dzielne dietowiczki:) jintao ....czyzbys chciala zgubic te 15kg tylko na kopenhaskiej?? edeczek....ja jak w lipcu bylam na tej dietce niechce cie martwic tez na poczatku mialam full energi jednak im blizej konca tym wiecej zawrotow głowy i spadek energi (zobaczymy jak tym razem bedzie) no......to ide przebrac synka bo grubsza sprawa :)))))

Gość Edeczek
domisiowa mnie wczorj wieczoram naszlo zalamanie, chlopak przyniosl orzeszki i zapiekankoi.. ale bylam dzielna.. wiesz szczezrze mowiac nie ludze sie ze bede sie tak czula caly cas.. dzis wstalam rano glodna jak wilk a mysle ze bedzie coraz gorzej.. stnelam na wage .. niecale 75 :)

Gość domisiowa28
ja zalamanie juz przechodze bo boje sie ze zaczne a po 2 dniach wymiekne:) niestety w domu jestem ja od gotowania ;niepracuje bo zajmuje sie synkiem no i domem wiec gotuje sprzatam itd a gotowac uwielbiam i zanim otworze oczy to juz rozmyslam co dzis upitrasze dla rodzinki ale jak sobie pomysle ze niedlugo zaczna sie imieniny jak nie u tesciowej to u tescia to u innej jakies ciotki i wiecznie miec problem co na siebie wcisnac i wciagac kaldun zeby cos nie trzaslo i poprawiac sweterek lub bluzke zeby faldki nie wyskoczyly toooo........eh.mam nadzieje ze wlasnie teraz pojdzie mi latwiej bo czytam was i tak sobie mysle ze kurde nie mecze sie sama. ps.a co myslicie o diecie norweskiej weszlam na forum o tej dietce i tez jest ciekawa.

Gość Edeczek
szczerze mowiac ja sie zastanawialam nad norweska, ale jak przeczytalam jadlospis to mi sie odechcialo.. praktycznie tylko jajka i grejfruty.. domisiowa - ja niedawno zamieszkalam ze swoim chlopakiem i tez uwielbiam gotowac.. teraz jest na mnie zly bo powiedzialam ze te 13 dni nie dotkne garnkow :P dlatego wczoraj przyniosl zapiekanki.. ja rowniez uuuwwielbiaam gotowac i rownie mocno kocham jesc ;( ale trzymajmy sie, bedzie dobrze, damy rade ! dzis przyjdzie moj rowerek, zobazymy czy dam rady jezdzic ze zlamana noga :P

Gość domisiowa28
ooo wspolczuje ci i mam nadzieje ze niebedziesz sie az tak forsowac lepiej niech nozka sie dobrze zrosnie bez zadnych powiklan. tak tak a ja sie tak zastanawialam a moze daloby rade jakos polaczyc te dwie dietki??:)) hmm:)) ja mam rowerek i sie kurzy ale skoro ty zaczniesz pedalowac to ia ja a co :):))) a dodam ze uwierzylam w reklame i namowilam mezusia na pas vibroaction fajna sprawa tylko trzeba miec samozaparcie no poprostu trzeba sie zawziasc a ja sie na to nastawiam :)))) odezwe sie pozniej bo jade z malutkim do lekarza. tymczasem buziaki

Gość Edeczek
domisiowa szczerze mowiac mysle ze laczenie tych diet przyniosloby wiecej szkody niz pozytku, ja po kopenhaskiej mam zamiar jesc 1000 kalorii, co ty na to? bedziemy pedalowac i dietkowac a za pol roku bedziemy sie miescic w 36 :P

Gość Edeczek
dziewczyny znacie jakies fajne sposoby na rozstępy?

Gość z takim podejściem
to się nigdy nie zmieścisz w 36

Gość Edeczek
jeszcze ci zdjecie wysle :D

Gość domisiowa28
no juz jestem uhhh ale sie nameczylam dobrze ze chociaz kolejki w szpitalu nie bylo. no ...co do 1000kalorii to myslalam o tym kiedys ale przeraza mnie liczenie ich. i co przyszedl juz rowerek??daj znac jak ci idzie pedalowanie z ta chora nozka. hahaha ja narazie maze chociazby o rozmiarze 40 jak wejde w 38 to bede dumna a te 36 nooo za lat kilka jak we wszystkich postanowieniach wytrwam

Gość domisiowa28
edeczek.........:)))))dobre dobre

Gość zona araba
ja jak na razie trzymam sie...jestem trche zmeczona bo duzo pracy dzisiaj mialam...ale ogolnie jest ok.... ja chcialabym po kopenhadzkiej przejs na diete nielaczona..

Gość Edeczek
niestety rowerka jeszcze nie ma.. ale jade z chlopakiem do kina wiec troszeczke spale kalorii;p (chodzenie o kulach to nie lada wysilek).. szczerze mowiac mnie tez przerazalo liczeni kalorii ale jak popatrzylam dzis na opakowania to stwierdzialam ze to wcale nie jest trudne bo na kazdym produkcie wszystko pisze, a jak produkt nie ma opakowania to jest tyle tabel kalorycznych w internecie ze nie problem znalezc.. ja marze o 38 .. przed moimi przebojami ze zdrowiem nosilam 36 :P teraz 42.. u mnie wszystko poszlo w brzuch, ktory jest wprost ogromny..

Gość gosssip
Pomózcie! Dzisiaj mialam mieć 4ty dzień, ale w szkole nie wiem czemu, zjadłam cała jedna bulke, potem juz calkiem sie zalamalam i zjadlam sporo paluszkow, kilka kawalkow ciasta drozdzowego i troche czekolady. Jest sens kontynuowac jutro diete, tylko zrobić disiejszy dzien? Czy zaprzepascilam juz cale efekty i nie ma sensu? Pomozcie bo nie wiem co robic :(( nie sadzilam ze mam az taka slaba silna wolne

hej ja mam zamiar zgubic na kopenhaskiej ok 7 kg, reszta musi zleciec do polowy stycznia ;)

Gość Edeczek
gossip, moim zdaniem nie ma sensu kontynuowac kopenhaskiej, mysle ze skoro nie dajesz rady to lepiej przerzucic sie na jakas mniej drastyczna diete.. ja nie wiem czy nie przerzucic sie na 1000 kcal juz bo mysle ze to by bylo i latwiejsze i przyjemniejsze i skuteczniejsze... jintao jak ci idzie? waga drgnela?

Gość Edeczek
zalozylam nowy topic, moze pomoze mi jakis specjalista :P:)

Gość zona araba
gosssip ..a mi sie wydaje, ze mozesz ciagnac dalej...najwyzesz zrobisz dzien dluzej...i juz...stracic nic nie stracisz...no chyba ze kilogramy, a o to tu chodzi:) edeczek..wlasnie czytalam twoj nowy temat....

Gość Edeczek
kurde bo nie chcer tylko jesc mniej.. mam zamiar ogolnie sie wziac za siebie ale nie wiem w jaki sposob.. brak mi pomyslow..

Edeczek nie wazylam sie jeszcze, postanowilam zrobic sobie niespodzianke i zwaze sie po 7-8 dniu albo w ogole po zakonczeniu diety. Wiem ze jesli waga pokaze -1kg to sie zniechece bo jest naprawde ciezko!!

Gość domisiowa28
witam was kochane:) musze was zmartwic ale zaczelam dzisiaj dietke NORWESKA niewiem dlaczego w sumie w ostatniej chwili kupilam grejfruty i juz zjadlam juz sniadanko i jest jakos w miare jesli bedziecie chcialy bede pisac tu (chyba ze mnie przegonicie)o swoich postepach .

Gość Edeczek
domisiowa pisz jak idzie to moze i ja sie przerzuce... ja juz sama nie wiem co robic, co jesc, jak jesc, ile jesc.. ciekawe po jakim czasiu stosowania 1000 kcal mozna zobaczyc efekty...

Gość zona araba
a ja dzisiaj czuje sie jakos tak dziewnie...mam nadziej, ze wytrzymam do wieczora...chcialabym kopenhadzka jeszcze kilka dni pociagnac..a potem zmiana...

To juz wszystkie porezygnowaly? :( ja dzis 4 dzien. Strasznie slabo mi, rano am wrazenie ze zemdleje!! Jednak chcialabym dojsc do konca. Moja wspollokatorka schudla 5 kg z tym ze troche wazy... ja wage omijam wielkim lukiem :)

Gość jintao nie wytrzymasz
na tej "super diecie", rzucisz sie na jedzenie.