Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edeczek

Kopenhaska od dzis

Polecane posty

Gość Edeczek
jintao ja jeszcze sie trzymam ale chyba niedlugo :P

Ja dojde do konca ;) takie kretynki jak strone wczesniej dodaja mi tylko sily ;) nie takie diety sie przechodzilo :) trzymaj sie trzymaj edeczku

Gość jintao nie wytrzymasz
to co dzis jemy? batoniki i chipsy? :classic_cool:

jeszcze mi pozazdroscisz :) pewnie sama nie wytrzymalas i dlatego tak cie drazni ze inni sa silniejsi

czyzbys przez tę dietke była taka agresywna? ooooooo, nieladnie! zjedz sobie cos na poprawe humoru, np. soczystego steka. :classic_cool:

no wiesz, ja nie stosowalam takich bzdurnych diet wiec problem "niewytrzymania" mnie nie dotyczy dziewuszko.:p

nie stosujesz rygorystycznych diet bo nie umiesz powstrzymac wlasnych slabosci, dziewczynko a agresywna nie jestem. Przypominam ze to Ty mnie zaczepiasz i to ciebie zzera od srodka :D

alez mnie nic nie zżera od srodka bo jestem najdzeona, widocznie tobie to uczucie nieobce, bo pewnie twoj zoladek sam sie zjada. :D:D:D:D

ja przynajmniej nie przytyje od pustego zoladka w przeciwienstwie do ciebie. idz zrob sobie tlusty obiad a na kolacje kup kebaba i zapij piwem. to wg ciebie zdrowa zywnosc ?

Gość no tak w koncu kazdy
kto osmieli sie cos skrytykowac to pewnie zazdrosny tlusioch, ktory obzera sie samymi fast foodami itp. niestety nie przyszlo nikomu do glowy, ze mozna schudnac zdrowo i trwale choc wolniej niz glodzic sie czy stosowac rozne "cud-dietki" a potem i tak miec jojo.😴

Gość Edeczek
no tak w koncu kazdy - wielu to przyszlo do glowy, ale po co bedac przeciwnikiem czegos sie wypowiadac i klucic.. to indywidualna sprawa, kazdy i tak zrobi co zechce wiec po co? mnie np, te 3 czy 4 dni kopenhadzkiej oduczyly obzerania sie, bo wczesniej jadlam " z nudow" a teraz nauczylam sie inaczej zapelniac swoj czas (moj dom chyba nigdy nie byl tak czysty) teraz mam zamiar liczyc kalorie i chocby 1000 osob mi mowilo sie kopenhaska byla mi nie potrzebna to ja i tak jestem szczesliwa ze z niej troszke skorzystalam.. niech kazdy przekona sie na wlasnej skorze ;) bo chyba my sami wiemy nalepiej co nas niszczy a co wzmacnia

Gość Edeczek
jintao trzymam kciuki za ciebie.. ja puki co czuje sie dobrze ale jak bede mocno glodna albo bedzie mi slabo to koncze :) alenie martw sie, i tak bede sledzic twoje postepy i pisac co u mnie :)

mi chyba jeszcze nigdy tak marchewka nie smakowala ;) wlasnie jem lunch. mam nadzieje ze mnie nie zostawisz :) w tym temacie samej :)

Gość Edeczek
jak tam dziewczyny? :)

Dzien 5 START :D ale fajnie sie czuje, jeszcze nie wiem ile schudlam ale sponie luzne sie zrobily ;) mam nadzieje ze wejde w rozmiar mniejsze ;) po kopenhaskiej. czekaja na mnie od maja a 2 rozm mniejsze od roku!! :)

Gość Edeczek
Ja tez piaty.. jak narazie 2.5 kg.. jintao - jeszcze daje rady

Gość Soull
Ja wczoraj wyczytałam na necie o tym i też od dzisiaj zaczynam, wypiłam juz kawe na sniadanie, porobiłam troche brzuszków. Mam nadzieje, ze wytrwam :) Czytałam rózne opinie i w większości ta dieta się sprawdza, ludzie chudli nawet po 20kg. O tyle to ja nawet nie śmię prosić :D A moim zdaniem gadanie o jojo nie ma sensu, bo ten efekt moze dopasc nawet w takiej diecie gdzie sie chudnie 0,5 kg na miesiąc... Ja chce szybko i skutecznie schudnąc, tak, zeby bylo widac ;) Trzymajcie kciuki i ja trzymam za Was :) Oczywiscie bede zaglądac tu codziennie, ze luknąć jak Wam idzie, moje drogie ;) powodzenia :D

Gość nononono
hej pierwszy dzień start:)

ja od jutra postanowiłam zacząc tą diete bo dzisiaj już zjadłam gołąbki:) mam nadzieje że moge się przyłączyc?

Wtam wszystkie nowe dietowiczki :) zapraszamy!! :D ja we wtorek rano sie waze ;) postanowione ;)

stokrotka ja zanim zaczelam kopenhaska wazylam 65 przy wzroscie 168cm ;) chce 15 kg schudnac bo nie chce zeby chlopak zobaczyl mnie gruba :) a Ty wazysz 53 i chcesz sie odchudzac :)?

Gość nooo jak w takim wieku
hihihihi, a to dobre :D zawsze najpierw "uda mi sie" a potem "dzis sie nie powstrzymalam :( zjadlam lody, salceson i 3 chleby " jestescie zalosne

Gość Nie myl pojęć
Może u Ciebie na chacie zjada się 3 chleby...Jak widzisz temat forum o diecie kopenhaskiej i wchodzisz tu po to żeby innych objechac to masz jakis powód... Niech zgadne... Nie masz jak sie dowartosciowac, albo jestes zazdrosna :) Niech Ci ziemia lekką bedzie, idiotko :)

Hej laski, nie wytrzymalam i sie zwazylam :) Dzis zaczynam 6 dzien. Mam -4kg :) Waze 61kg. Ale jestem zadowolona :) Moze do konca schudne 7-8 kg jak chcialam :)

Gość zona araba
czesc wam..ja jak narazie daje rade....mam zamiar wytrzymac do konca tygodnia...ja jeszcze sie nie wazylam.....dla mnie to nie jest tak wazne, jakz "mniejszenie objetosci"...moge nawet i 150kg wazyc...wazne, zebym sie w ulubione jeansy miscila...

zono araba- dla mnie tez jest wazne zebym miescila sie w swoje ulubione jeansy ale wiem ze dokonam tego gdy bede wazyla max 53 kg :) powodzenia :)