Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka.....

Ile tak mniejwiecej moze wazyc????

Polecane posty

Gość agatka.....

8 miesieczne dziecko tak około???

Gość qwertyui
zobacz sobie w książeczce zdrowia dziecka -są tam tabele wagi w zależności od wieku. Masz tam też podane percentyle.

Gość agatka.....
ale ja potrzebuje wage dziecko bo kupuje prezent i myslałam o bujaczku ale niewiem na jaka wage szukac,ba sa rozne

jeśli bujaczek to polecam taki do 15-18 kg. a maluszek w wieku 8 mies. moze wazyC różnie od 8kg do nawet 12 :-)

agatko8----nie wiem czy 8 miesieczne dziecko bedzie jeszcze chciaslo siedziec w lezaczku,taki edzieci zaczynaja raczkowac,stawac na nozki i nie w glowie im siedzenie:-) no chyba ze rodzice dziecka taki prezent chceli??

a z ta waga to roznie-zalezy jak duze dziecko sie urodzilo. moj mial prawie 4 kg,to w wiekiu 8 miesiecy wazyl prawie 12 kg

renka tez sie zastanawiałam nad tym co ty masz ale tesciowie kupili wnusiowi ten wiec problem sie rozwiazał :) chyba dzieci sa rózne bo moja corcia uwielbia ten lezaczek. wrecz sa o niego wojny w domu bo ona chce lezec a i maly lubi w nim lezec :D

MaMani ---zazdroszcze Ci ,naprawde.:-) moj ,odkad poznal co to wstawanie,to w miejscu prawie nie usiedzi:-)