Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielorybka23

jaki kosmetyk do prostowania włosów??

Polecane posty

Gość wielorybka23

ochronny no i zeby wlosy sie nie sklejaly i nie elektryzowaly... lub zbey byly gladkie i ladne?? co poleciacie??

Gość gfjfgjkfg
nivea proste włosy. szampon odżywka i balsam prostujący

Gość hkhhg
ja używam do mycia glisskur z jedwabiem. potem odżywkę bez spłukiwania.

Gość wielorybka23
ja mam straszna szope dlatego potrzebuje czegos konkretnego do prostowania.... sa takie specyfiki?? mam krecone wlosy dlatego mam sianko no i suche troche

Gość u68
wiesz ja uzywam do prosstowania serum do wlosow puszacych sie albo serum na zniszczone koncowki z avonu.PO wysuszeniu nakladam na wlosy (wiecej na koncowki) i prostuje.Wlosy sie tak nie niszcza i lepiej prostuja

Gość gdses
ja próbowałam już najróżniejszych i wszystko jest do dupy

Gość wzr
PRÓBUJ RÓŻNYCH, NIVEA, SUNSILK, PANTENE ITD. SAMA ZOBACZYSZ. JA WYPRÓBOWAŁAM CHYBA WSZYSTKO CO MOŻLIWE I ŻADEN TAK NAPRAWDĘ NIE PROSTUJE WŁOSÓW. NA PEWNO WŁOSY SĄ LEPSZE PO TAKIM KOSMETYKU BO SIĘ MNIEJ ELEKTRYZUJĄ ŁATWIEJ UKŁADAJĄ I DŁUŻEJ UTRZYMUJĄ PROSTE (PO UŻYCIU PROSTOWNICY). ALE ŻADEN NIE BĘDZIE CUDOWNY I NIE WYPROSTUJE SAM WŁOSÓW.

Gość wielorybka23
ooo tak sie klada ze akurat mam serum na zniszczone koncowki ale jeszcze go nie uzywalam..... spróbuje

Gość wielorybka23
no ja wczoraj kupilam prostownice... dlatego szukam czegos do prostownaia... wiem ze same sie nie wypeostuje... szczegolnie ze sie bardzo kreca... ale jak wyjkde na dwór to zaraz sie kudlacza dlatego szukam specyfiku ktory to troche opóźni..

Gość u68
koniecznie :) poza tym ja uzywam teraz takich kosmetykow jak nafta do wlosow na zmiane z olejkiem rycynowym (przeczytalam o tym tu na forum ) i jest super moje wlosy naprawde odzyly :)

Gość u68
i dzieki temu sie tez lepiej prostuja (prostownicy uzywam niestety codzinnie)

Gość zuzia 1233453
Dobry jest z Loreala taki rozowy zapomnielam jak sie nazywa HOT LISS czy cos takiego. Nkladam po umyci, susze suszarka na szczotce, potem prostuje prostownica- fajny efekt

Gość tylko nie nafta bo spalisz
włosy! Ja polecam balsam do prostowania kallos, jest super i tani 7zł na allegro

Gość tylko nie nafta bo spalisz
nie doczytałam że nafta jako odżywka ale nie radzę jej stosować przed prostowaniem

Gość u68
ale nafte nie uzywam do prostowania :P tylko dodaje do szamponu a pozniej splukuje :P

Gość ale z was...
wielorybka23 do prostowania wlosow z prostownica polecam CHI Farouka. okloo 8 zl za buteleczke 15 ml ale wystarcza na m-c

Gość u68
sorry nie nafte dodaje do szamponu tylko olejek :P a nafta czasem spryskuje wlosy zostawiam na 10 min i myje normalnie

Gość wielorybka23
a mam jeszcze pytanie... jakie powinny byc plytki w prostownice?? z czego powinny byc zeby tak bardzo wlosow nie szczyly??

Gość ale z was...
tylko ceramiczne

Gość wielorybka23
wzr wlasnie taki model sobie kupilam.... hehee rowzniez remington s1031... polecila mi ja sprzedawczyni.... zaraz ide sie kapac i wkoncu zastosuje jupiiii

Gość wzr
ja wczesniej mialam dwie z mpm ale w prownaniu do tej byly gorsze. i zastanawialam sie nad braunem ale koleazanka miala wiec sobie wyprobowalam byla drozsza od remingtona o ok. 60 zl i wcale lepiej nie prostowala. a ta jest naprawde dobra jak dla mnie jestem z niej zadowolona i nie zamierzam poki co jej zmieniac :)

Gość po-morska bryza
Jako kosmetyk do prostowania zdecydowanie polecam profesjonalny fryzjerski spray z Babyliss'a. Sama mam naturalne loki, więc wiem jak to bywa kilka godzin po prostowaniu lub na deszczu- ale ten spray to rewelacja. Uważam że warto wydać klika złotych więcej, ale nie bedą to pieniądze wyrzucone w błoto - preparat jest bardzo wydajny (mam długie i gęste włosy) a przy tym cudownie pachnie. Z czystym sumieniem polecam! Ja kupiłam go w sklepie fryzjerskim, bo niestety w drogeriach jest niedostępny, ale znalazłam go również na allegro: http://www.allegro.pl/item477829136_babyliss_pro_dwufazowy_spray_do_prostowania_hit.html

Gość bvvbvb
nivea

Gość kolomika
Kupiłam prostownicę Remington s2002 włosy miały być po niej gładkie i błyszczące a moje są suche i naelektryzowane czy zła prostownica czy włosy za bardzo zniszczone .Używałam wcześniej Brauna i właśnie były gładkie

Gość a ja nie byłam przy kasie
ja wypróbowałam już chyba z 10 różnych. Jedyny, po którym włosy rzeczywiście były prostsze i łatwiej się prostowały to mleczko do prostowania Marion za 5zł. Potem trochę jedbawiu jak wyschną i można prostowac. Polecam

Gość Behaviour
Jest cała seria z keratyną od Chantal. Pięknie prostują każde włosy.

Gość gość
O taki - https://www.pro-sprzet.pl/blog/?p=1287 Keratynowe prostowanie włosów jest skuteczne i bezpieczne dla nich - o ile stosujecie odpowiedniej jakości kosmetyk i robicie to z rozsądną częstotliwością. Tak wyglądają przynajmniej nasze doświadczenia.