Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawska

prezenty świateczne

Polecane posty

Mam 15 letniego syna chce mu kupic w prezencjie srebrne spinki do koszuli z wygrawerowanymi inicjałami - co wy na to? Ma juz MP3,4 konsole do gier a to byłaby pamiatka a poniewaz czeka go bal gimnazjalny i egzaminy wiec moga się przydać a i warto pokazać i nauczyc dziecko że sa takie chwile w życiu które wymagaja odpowiedniej oprawy i bycia eleganckim. Może macie lepsze, ciekawsze propozycje?

Gość hkhhg
ja też nie uwazam tego pomysłu za strzał w dziesiątkę. taki prezent na studiówkę może być.

Gość hkhhg
ja też nie uwazam tego pomysłu za strzał w dziesiątkę. taki prezent na studiówkę może być.

Nie mam pomysłu, a pieniadze - nie chce o to zbyt proste i wygodne. A na spełnienie marzenia mojego syna - skuter - jakos nie mam ochoty i to ne ze względów finansowych - mam go jednego wiec... książki go nie interesuja , na gry do komputera chyba juz za duży

Gość hmm..jakos
jak jego zainteresowania koncza sie na grach komputerowych to faktycznie ciezko...ale to racja ze 15-latek nie doceni tego prezentu a poza wszystkim myslisz ze pojdzie w takim stroju na bal gimnazjalny??15-latek w koszuli ze spinkami?? porazka...co to za uroczystosc, "bal" gimnazjalny?? czy aby nie przesadzasz z ta uroczystoscia i obowiazkiem jej specjalnej "oprawy"? przeciez to dziecinada...bal gimnazjalny jest po to zeby dzieci sie bawily a nie prezentowaly spinki do mankietow, ja tak to raczej widze a na prezen pod choinke to moze faktycznie skuter to przesada ale sa przeciez rzeczy, ktorych normalnie sie nie kupuje...wolalabym chyba dostac jakas kolejna bluze/bluzke/torebke niz spinki ;) ale z facetem zawsze trudniej

Gość kobieta z dupą zamiast głowy
Okres świąteczny jest dla mnie straszną gehenną. Gdybym miała jeszcze łazić za prezentami dzieci, to bym popadła w większą paranoję niż dotychczas. Dzieciaki praktycznie miesiąc przed świętami mówią mi co by chciały dostać, jak ma to wyglądać i za ile, a najlepiej jak idą ze mną.

według mnie to niedobry pomysł,jak ktos wyzej pisal na bal maturalny jeszcze... naprawde twoj syn nie ma jakichs zainteresowan???? ja mam 15letnia corke,gra na elektryku,rysuje,fotografuje,jezdzi konno..pomysłow na prezent mnóstwo :)

Moja córka ma lat 16 i zażyczyła sobie w tym roku komplet zimowy : czapka, rękawiczki i szalik, powiedziała jak wyglądają i gdzie mam zakupić. Syn ma 10 lat i zażyczył sobie serię gier, tym zajmie się mąż pasjonat. Mnie najbardziej bawi i wzrusza pakowanie prezentów :)

Moja też zawzięcie fotografuje, chcieliśmy kupić jej jakiś dobry sprzęt, ale kurwa..... to majątek kosztuje, więc stwierdziliśmy, że może na urodziny dostanie, wcześniej zaczniemy odkładać.

Gość hmm..jakos
Blackcoffee--- ;) haha wierzmy w mlodziez ;)

Kochana, nie sądzę żeby na widok spinek wyskoczył z radości do góry. Jeżeli stać cię na skuter, to taka machina nie jedzie wiele szybciej od roweru (oczywiscie zależy od silnika) i nie jest to śmigacz jak motocykl. Naprawdę na południu wszyscy na tym jeżdżą więc nie jest to taka niebezpieczna sprawa. A oprócz tego na pewno ma jakieś inne zainteresowania, może jakaś fajny ciuch, książka, coś z plyt, sprzęt grajacy, jakieś wypasione głośniki do komputera, perfumy, fototapetę ze zdjęciem albo jakąs grafiką która się wiąze z jego zainteresowaniami. Troche tego jest.

No cóz: ksiązki odpadają, cała masa gier komputerowych tylko zbiera kurz, ciuchy to według niego nie prezent, a skuter- jakis czas temu jego kolega miał wypadek takim pojazdem i zgina wiec obawy uzasadnione. Wiem że nie miałby nic przeciwko kasie ale wolałabym nie.

Gość gość
trudny temat założyłbym małemu konto z kartą i jakieś wpłaty z okazji urodzin , etc