Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v.n.

od kiedy ubieralysci dzieci w tzw dorosle ciuchy??

Polecane posty

Gość v.n.

tzn jakies dzinsiki, bluzy z kapturem itp, bo zauwazylam ze niektore dziewczyny od razu tak ubieraja zamiast np. spioszki i kaftaniki, fajnie to wyglada ale to chyba niezbyt wygodne jest??

córcie ubieralam odrazu w jakies sukienki i rajstopki. malo tego jesczez jej buty nakladalam. Biedna Misia nie wiem jak ona to przezyla Synuś mial na sobie moze 2 razy jenasy na szelkach bluze i kurtke oczywiscie na śpioszki i kaftanik jako ubranko wierzchnie, ale kupilam mu spiworek polarowy i wszystkie te "cudeńka wsadzilam do pudelka pt" do sprzedania na allegro" :D:D zdecydowanie wolimy śpioszki i ja i synuś :D i to jeszcze takie bawełniane a nie welurowe :D

zalezy w jakim wieku dziecko, ja tak do 4 miesiecy zakladalam spiochy,pozniej bylo lato to tylko body,teraz najczesciej w domu chodzi w body i rajstopkach. na wyjscie "dorosle ciuchy" zakladalam mu odkad sie zimno zrobilo,czyki ze 2,3 miesiace. aha a ma 11 m.

Gość MamusiaSynusia
ja od samego początku w domku na luzno jakies spiochy pajacyk itp.a na spacerki czy do lekarza czy tez w odwiedzinki w jak to nazwałas dorosłe ciuszki :P rozczulaja mnie takie małe jeansy albo koszula w krateczke :)