Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze opinie ...

zawstydzony facet co to moze oznaczac?

Polecane posty

moim skromnym zdaniem nie warto sobie takim zawracac glowe frajer z niego a nie facet i tyle blondyneczka facet ktory sie czerwieni to nie frajer :P tylko facet z rozszerzonymi naczynkami krwionosnymi :P który pod wpływem emocji zmienia barwe ... wiesz taki menokemeleon:P

dlatego wlasnie napisalam ze frajer pewnie sie chccial zabawic a glupio mu sie zrobilo bo wyszlo to ja jak ze nie ma powaznych zamiarow do aurorki ( bo ma inna):O tacy sa faceci:P

blondyneczka - tego nie wiesz. moze autorka jest frajerką i czyms zraziła goscia do siebie. nic o sobie nie napisala :P

i jeszcze uciekal nie no ewidentnie mu glupio i chyba autorka mu sie podoba bo gdyby byla mu obojetna chyba by tak nie reagowal? sama juz nie wiem:o

dlaczego zrazila? moze zwyczajnie liczyl na szybkie bara bara:P a moze poszedl na latwizne? a moze juz mial ta dziewczyne wczesniej?

moze byc tez taka opcja ze za ta dziewczyna stał ochroniarz a koles miał w kieszeni pare skarpetek z wędki .... a ona biedna myslała ze on przed nia zwiewa :P

"moze zwyczajnie liczyl na szybkie bara bara" to by byl twardzielem i nie czerwienil by sie "a moze juz mial ta dziewczyne wczesniej?" ta wersja jest prawdopodobna "a moze poszedl na latwizne?" a co to niby ma znaczyc? :P

to po co robil nadzieje majac inna? na latewizne? chodzi o to ze jakas go sobie "wziela" wiec jest z nia i jest mu tak wygodnie po co ma sie starac o autorke jak ma inna

o rany ale ty sie czepiasz blondyneczka. rzucil sie jakis facet niedawno czy co? :P moze chlopak lubi łatwe laski i po prostu tamta wygrała :P

Gość ile jeszcze sie pytam ja
bedziesz zakladac tych durnych topikow dziewczyno jestes ulomna czy jak!!!!zwstydzony jest ze zadawal sie z taka idiotka,czuje ogromna zazenowanie przed swoja obecna prtnerka ze kiedys mial epizod z takim pustakiem jakty!!!

ty weź sobie pomóż w tym ze sie wyluzuj od problemow z facetami. na zdrowie ci to tylko wyjdzie ;)

Gość a ja ci prponuje isc do
psychologa bo masz takie problemy...:Oogarnij sie dziecinko

ile jeszcze sie pytam ja --> ales Ty niemila dla niej:P a czemu ma isc do psychologa? zwyczajnie facet ja olal i zle sie czuje co w tym zlego?

"chcialam pomoc a jak zawsze wyszlo zle" to jak z każdą władzą. chcielismy dobrze a wyszło jak zwykle :D ale spoko, nie przejmuj sie ;)

Gość ojojojnoe wstydzi sie
chlopaczek bo bylas dla niego JEDNORAZOWKA z tad jego reakcja,pewnie czujesz sie upokorzona ale juz nie rozpamietuj tego nie warto:O

Gość hmmmmm .....
ty weź sobie pomóż w tym ze sie wyluzuj od problemow z facetami- a coz to za zlote mysli:D buhahahhaha

"ty weź sobie pomóż w tym ze sie wyluzuj od problemow z facetami- a coz to za zlote mysli" akurat to bardzo złota myśl. nie masz faceta - nie masz problemów. proste? :P

"ty weĽ sobie pomóż w tym ze sie wyluzuj od problemow z facetami" same sie pakujecie w "zwiazki" z facetami a potem płaczecie na kafeterii :P