Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luska z W.

Substytut

Polecane posty

Gość Luska z W.

znacie jakis dobry substytut zycia milosno-seksualnego, ktory rownie skutecznie zneutralizowalby zimowa antypatie? Przeciez te niskie temperatury i niedobory swiatla to jeszcze jakas depresja groza :-) ;-)

w moim przypadku to sport (basen, fitness), sauna, rysowanie czyli hobby i spotkania z przyjaciółmi

herbata z rumem bądź grzane wino i dobra książka ale to marny substytut :)

Gość Luska z W.
Na razie najlepsza wydaje mi sie zmodyfikowana rada Doprawdy (tzn. znajde sobaie jakies czasochlonne zajecie) bo alkohol w wiekszych ilosciach mi nie sluzy. poza tym nie chce podupasc na zdrowiu bo libido jeszcze mi sie w zyciu przyda ;-) Plywanie OK, ale jak mi sie nie chce to glowa mala. W moim przypadku to cala wyprawa, trzeba dosc daleko jechac, a co zrobie jak mnie dopadnie burza sniezna? ;-)

będzie przygoda :) rób sobie zawsze plany co będziesz robić następnego dnia, im więcej będziesz miała zajęć tym mniej czasu na myślenie o rzeczach przykrych (czyt. brak sexu :) ). I depresja zażegnana.

Doprawdy________zgadzam sie z Toba. wlasna firma i czlowiek nie wie w co ma rece wlozyc a jesli dodatkowo zatrudniasz kilkunastu pracownikow to Twoje problemy w porownaniu z problemami jakie oni maja, z jakimi do Ciebie przychodza to pestka:D

"Luska z W. - ale przez internet nie możesz sobie chłopa znaleść ??" dla mnie jest to znacznie bardziej nie do pojecia - zwlaszcza, ze ja wiem jak ona wyglada :)

Gość Ju......
A nie apatię? Hej, Lusiu.:) Ja polecam słodycze i grzańca oraz bogate życie towarzyskie.

Gość Ju......
Ewentualnie możesz zapść w sen zimowy i obudzić się dopiero wiosną.:)

Gość Luska z W.
Co to jest diablo II? apatie tez :) przez internet to ja chyba nie umiem :) slodycze juz mi nie smakuja, za duzo ich oststnio skonsumowalam

jeszcze niecałe 4 miesiące i rozpoczną się marcówki ;) głowa do góry ;)

Ale to chyba najprostszy sposób kogoś wyrwać jak nie masz zbytniej ochoty się z domu ruszać ale bezezedury po co wyrywac dla samego wyrwania:D jak i tak sie z domu nie ruszy :P

Siłownia i do tego jakieś sporty wyczynowe, mogą być indoorowe, byleby się wyżyć. U mnie działa :D

Gość Luska z W.
Musze napisac, ze niektore rady sa przy mojej zimowej antypatii pro depresyjnej dosc abstrakcyjne (antypatia w znaczeniu przeciwnym do sympatii) No chyba, ze zaznajomienie sie z grami typu Diablo II oraz poznawanie dyskografii nowych kapel nauczy mnie czegos, np. jak przespac zime lub poznac kogos przez internet

Gość Luska z W.
Brat, e tam, z domu sie ruszam czasem, trzeba miec tylko odpowiednia motywacje, a nad taka wlasnie pracuje :-)

Gość Luska z W.
Floryda to kawalek dalej, a sama dalej sie nie wypuszczam. Ale jakos to sobie wynagrodze innym razem :-)

Gość ora et labora
chlop seks filmy z chlopek i seks w miedzy czasie

Gość Luska z W.
Bezedury, Spoko, wiosna predzej, czy pozniej nadejdzie, a czlowiek zniesie niejedno ;-)

Gość Luska z W.
Podobno w Szwecji lekarze przypisuja jakies recepty na kuracje zastepczym swiatlem, wiec cos z tym swiatlem jest na rzeczy :)

punkt 9 w kontekście tego topiku możemy sobie oczywiście podarowac :D

Gość Luska z W.
Pomysl z kawa mi sie podoba, chociaz nie ukrywam, ze wolalabym jednak ten wspomniany przez Myche punkt dziewiaty :)