Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macilda

mój kolega ma dwie narzeczone

Polecane posty

Gość macilda

dzisiaj na ryneczku spotkałam koleżankę z którą chodziłam do liceum i ona mnie zapytała gdzie mieszkam to ja że na takiej ulicy i takim osiedlu a ona że tam mieszka jej narzeczony z którym obchodzi drugą rocznicę chodzenia a ja - to jak sie narzeczony nazywa a ona że Maciej i nazwisko pwiedziała.To ja go znam- powiedziałam ale nie powiedziałam że on ma narzeczoną, dziewczynę którą znam i ona juz otrzymała od niego pierścionek zaręczynowy :-O Czy mam powiedzieć to komuś czy udawać że nic nie było i się nie wtrącać, co radzicie ?

Gość nie_przeszadzaj
Póki żadna z nich nie wie o drugiej - WSZYSTKO IDZIE WG JEGO PLANU. Jeżeli uważasz, że to jest chore, że to drań itp to powiedz im prawdę, ale jeżeli uważasz że to norma że się ściemnia dwóm dziewczynom i gdybyś była na miejscu którejś z nich to nie chciałabyś zostać wyrwana ze słodkiego snu to spoks, nie przeszkadzaj mu w wykonuwaniu planu...

Gość macilda
byłam już kiedyś raz w życiu w sytuacji, gdzie widziałam jak chłopak mojej przyjaciółki poszedł na imprezę z inną dziewczyną. Oczywiście doniosłam o tym swojej przyjaciółce a ona wyciągnęła mnie do domu tego chłopaka i powiedziała zarzuty, on się wyparł i oczywiście uwierzyła jemu nie mi. Teraz mam obiekcje po tamtym doświadczeniu, wiem że dziewczyna dostanie silnego wstrząsu psychicznego i się załamie, pierwsze co to nieświadomie mnie znienaiwdzi jako złego posłańca.Będzie zaprzeczać i nie wierzyć, zrobi się straszliwa chryja :-(

Gość macilda
Nie wnikam jak mu sie to udaje, on ma swoją firmę, w różnych miejscach mieszka.Czasami śpi w firmie .Ma wiele wielbicielek i jak widać dwie narzeczone.

Gość ee to kiedys byli lepsi
wujek mojej babci, która teraz ma 70 lat miał 4 kobiety w 4 różnych miastach dbał o każdą z nich, dofinansowywał je a jak ich mieszkania potrzebowały remontu to on własnoręcznie każdej z nich ten remont robił :-) z dwiema z nich miał dzieci Poniekąd on te wszystkie kobiety starał się traktować po równo. Kiedyś to byli mężczyźni... Zawsze zdumiewała mnie ta historia, jak to przedziwnie ludzie potrafią sobie nakręcić w życiu ;-)

Gość ee to kiedys byli lepsi
Tak w ogóle to weź pod uwagę, że którejś z nich może się zdawać, że jest narzeczoną - dziwne to, ale taką kiedyś też spotkałam, co sobie wymyślała takie historie... Jeśli nie są to twoje najblższe przyjaciółki lub siostry to się nie angazuj - sami sobie poradzą. ja nie prostowałabym ich życia - sami namieszali niech sami to rozwiązują :-O

Gość czarna kafe
nie ma co się wtrącać ale może moglabyś delikatnie doprowadzić żeby się wszyscy niby przypadkiem spotkali

Gość macilda
mój kolega ma taki bajer i czar że każda mu uwierzy w każdą bzdurę potrafi sie przypodobać, rodzice jednej wielbicielki też mają nadzieję że będzie ich zięciem, patrzą na niego jak w obrazek nie wiem, może to jakaś choroba z jego strony, potrzebuje akceptacji od wielu kobiet