Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka 70

ODCHUDZANIE OD DZISIAJ, DO ZRZUCENIA 15 KILO

Polecane posty

Gość Myszka 70

Zaczynam dzis. Mam nadzieje ze wytrwam. Moze ktoras z was sie przylaczy? Piszcie o dietach i swoich postepach. Ja mam 168cm i waze 72 kilo.. chce zejsc przynajmniej do 60. :)

Gość Myszka 70
ja dzisiaj wypilam kawe, duuuzo wody :_0) zjadlam 2 jajka, troszke zieleninki, zaraz wypije zielona herbatke a na kolacje gotowany kurczak :) mmmm pychaa :P

Gość Edeczek
ja zaczelam od dzis kopenhaska :)

Gość madziutek18
ja schudlam juz 10 kg:) ale zrobilam sobie przerwe rzez 2 miesiace i chyb a 2 kg przybylo;/ waze teraz 69 kg chce dobic do 60 kg:)

Gość Myszka 70
jaką diete stosowałas?

Gość madziutek18
dosc restrykcyjna, ale efekty dosc szybkie i bez jojo:) bo po 2 miesiacach tylko 1- 1,5 kg wrocilo ale tylko i wylacznie ze wroilam do fast foodow;/ jadlam od 500-800 kcal dziennie, 5 dni w tygodniu trzymalam sie zasad w w sobote i w niedziele pozwalalam sobie na normalny obiad, nawet na hamburgeraa czy alkohol i nie tylam:) dzieki takiemu zabiegowi schudlam bez jojka:)

Gość Myszka 70
Ja sie zastanawiam nad kopenhaska, co o niej myslicie?

Gość madziutek18
kopenhaska odradza w 100%, bylam na niej i wytrzymalam tylko 4 dni, masakra zarcie obrzydliwe, pozatym jojo mur beton, radze ci zrobic tak jak jak tez bedziesz miala mala kcal, a bedziesz mogla do 500 -800 kcal jesc to co lubisz, tzn mowi o produktach rozsadnych, np, salatki, jogurty, jajka, jablka itd;) takie moje zdanie

Gość madziutek18
pamietaj tez ze duzo daje psychika w odchudzaniujesli bedziesz jadla to co lubisz, to dieta bedzie przegiegac milo a czas w diecie bedzie ci lecial szybko, jak bedziesz jadla to czego nie lubisz bedziesz tylko myslala niech te kg leca szybciej bo juz mam dosc tego zarcia, wiesz mi przerobilam mase diet

Gość Myszka 70
moze znacie jakies fajne przepisy na zdrowe obiady? chyba skorzystam z waszych rad i po prostu zaczne liczyc kalorie

Gość madziutek18
jasne;) moge podac Ci co ja jadlam np: rano kawa bez mleka + słodzik( bez cukru) drugie sniadanie do wyboru ( jablko, 1 ugotowane jajko bez soli, jogurt naturalny z blonnikiem 1 łyżka np smak kakaowy) przed obiadem 2 kromki pieczywa wasa ( ryzowe) obiad: piers z kurczaka 100 g, pieczona w foli aluminiowej bez soli posypana tylko ziolami do smaku) z pomidorkiem ogorkiem i cebulka, albo z salata. kolacja nic. no i woda, mozna kombinowac

czesc dziewczynki ;) ja na jogurtowej ale strasznie meczaca ona jest ;// przynajmniej jak dla mnie.

Gość madziutek18
na sniadanie tez zamiast kawy mozna wypic szklanke zielonej herbaty badz, pol grejfruta, a i wode polecam niskosodowa:)

Gość madziutek18
hej paula:)) jogutrowa jest smaczna ale na krotka mete, bo po kilku dniach juz sie nie ma ochoty patrzec na produty... ja naprawde zachecam do takiej diety jaka ja stosowalam, smacznie, rygorystycznie, ale w weekendy robilam sobie nagrody co naprawde uchronilo mnie przed jojko:)

no szczegolnie dla mnie bo jem sama maslanke albo kefir ;/ ale to nawet nie chodzi o to ze nie mioge na to patrzec bo to dopiero kilka dni ale nie ajelpeiej sie czuje. no i malo tego jem bardzo bo srednio kubek dziennie i jestem glodna nie bede ukrywala ;/ jeszcze chwile sie pomecze a pozniej przejde na normalna stopniowo. bo ja juz nie od dzisiaj od diecie i na mnie takie zwykle nie dzialaly ;/

Gość 1 kubek to za mało
pij 3 szklanki dziennie :),

Gość madziutek18
wiesz, ale jak bedziesz jesc do 500 kcal to i tak schudniesz, bo mowisz ze jestes kilka dni na diecie, teraz jeszcze nie spalasz tkanki tluszczowej, tylko woda z ciebie schodzi, zacznij jesc wg tabeli kcal , do 500 albo 800 kcal to juz jak wiolisz, i jedz sobie do jogurtu blonik w proszku przyspiesza przemiane materi o 10% likwiduje zaparcia(u mnie zlikwidowalo) zapycha tzn ze nie burczy ci w brzuc i latwiej wytrzymac na diecie i odchudza gadalam z babka w aptece dziewczyna schudla w pol roku jedzac normalnie i jeszac sobie bloonik 17 kg,

Gość Myszka 70
dla mnie przy wzroscie 168 i wadze 72 kilo ile trzeba kalorii? orientuje sie ktos, dodam ze moja aktywnosc fizyczna w skali od 1 do 10 wynosi 0 :P

Gość madziutek18
ja wazyłam 78 kg, 10 kg przy 500 kcal dziennoie a weekend duzo jadlam hehe

Gość madziutek18
a moja aktywnosc to w ogule ponizej 0 heh

Cześć wszystkim Ja zaczynam od poniedziałku Stillmana na 5 dni. Ktoś się przyłącza?

Gość mam w życiu cel
ja też jestem na diecie 'zdrowej' już 4 dzień :) czuję się świecie i lekko :) Pozdrawiam

Gość Alicja

Ja zdecydowałam sie na zasatosowanie Slimunox i to okazało się rewelacyjnym sposobme na pozbycie się nadwagi.