Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igaaaaa

Miłość wygasła...Czy aby napewno ?

Polecane posty

Gość igaaaaa

A więc chodzi o to, że mój chłopak zostawił mnie tydzien temu... Powiedział że to nie jest to co kiedyś z jego strony, jednakże nie chciał powiedzieć ze mnie nie kocha, bo powiedział że kocha ale nie tak jak kiedyś. Wydaje mi się ze on nadal chce utrzymywac kontakt ze mną.. jest dla mnie miły itp... Czy ktos miał taka sytuacje ze osoba ktora ktos kochal powiedziala ze 'wygasla' a pozniej prosila o powrot.. ?? Smutno :(

Gość znawczyni tego tematu
no jasne, niejedna z nas tak miala, nie martw sie, jak naprawde cie kocha to wroci, jesli nie, to nie byl ciebie wart.

Gość igaaaaa
Boże daj mi siłę...

Gość potracona
rzeczywiście przykre. wydaje mi się, że musisz mu pokazać, że masz kogoś ze ktoś jest tobą zainteresowany-szybko zareaguje albo i nie... a wtedy bedziesz miała odpowiedz! powodzenia trzymaj się.

Gość igaaaaa
Chciałabym tylko uslyszec ze ktos miał taki przypadek :( I ze wrocil do danej osoby i ze uczucie rowniez wrocilo... skoro nie wygaslo :(

Gość igaaaaa
Potrzebuje rozmowy :(

Gość radzę uruchomić wywiad
Może przygruchał sobie panienkę i kombinuje, że jak mu nie wypali , to wróci do głupiej co czeka i tęskni. Hej.

Gość igaaaaa
Nie. To akurat odpada na 100% , chodze z nim do jednej szkoły, z resztą rozmawialam z kolega ktory mi powiedzial ze jego nie interesuja teraz dziewczyny. Chodzi o Uczucie..