Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errare_

Dałam się zaprosić na randkę a teraz nie mam jak sie z tego wykręcić

Polecane posty

Gość errare_
No idę bo nie mam wyjścia. Ciekawe czy też się stresuje? jutro nie wiem jak w pracy wysiedze 8 godzin. Pierw padnę trupem.

Gość errare_
No przez telefon miło sie rozmawia. Ciekawe co on we mnie widział/słyszał bo ja raczej przez telefon niezbyt miła jestem, tym bardziej jak ktoś wydzwania 3 razy dziennie. Wstyd mi jutro będzie w oczy spojrzeć że taka ze mnie zołza...

Gość errare_
MATKO JESZCZE 6 GODZIN. w PRACY SIEDZĘ JAK NA SZPILKACH:(

Gość errare_
Ubrana jestem w zakiet, elegancke spodnie, bluzka w paski. Nic innego nie wymysle. Zreszta przestalo mi zalezec. W pracy tez jakos musze wygladac.

\"On mnie nie widział i tu jest pies pogrzebany. Znamy się tylko z telefonów\" czuje ze kaszana bedzie. mam nadzieje ze gosc ma \"telefon do przyjaciela\" w razie jakby chcial szybko zakonczyc randke :D PS. w ogole nie prosil Cie o fotke?

hehe niezła zabawa. :D jak on z wyzszych sfer to koniecznie zrób sie na bóstwo!! i powinnas mu dzisiaj podkrecac atmosferke przed spotkaniem. moze bedzie taki napalony ze szybko sie oswiadczy i bedziesz miec księcia z bajki :) ;)

Gość Black Numenorean
Odwołaj randkę. Powiedz prawdę.

Gość errare_
Jak miał prosić fotkę? Przecież nie jest z neta. Zresztą wydaje mi się że on mnie już widział. Wie gdzie pracuje, mógł być jednym z interesantów. Przez moje biuro przewija się masa ludzi.

no to jak on cie widzial i chce randki to znaczy ze mu sie spodobalas :D to czego sie przejmujesz? a ty nie kojarzysz go?

Gość a ja napisze tak...
idz, zaloze sie zebedzie fajnie ;) zawsze jak sie nie chce isc to potem jest super.

Gość errare_
Ostatnie 15 minut i idę:(

Gość kubek w kubek
To chyba już... :classic_cool: Jak wrócisz, koniecznie opowiedz, jak było. :)🖐️

Gość STOKROTKA4533
A myślałam ze to tylko ja mam takie problemy, na szczescie nie tylko ja. pozdrawiam.

Gość sd
WKRĘT hahaha

Gość errare_
No cóż... wszystko ok poza tym że ja motyli nie czułam, a on tak się napalił, ale serce nie sługa:( Niestety:(

Gość o zesz.....
no, ale jak bylo??? Wiecej szczegolow prosze ;-)

Gość kubek w kubek
Z detalami opowiadaj, a nie tak po łebkach :D

ty no ale on przy kasie jest? jaka fura podjechal? moze bierz go, nie zastanawiaj sie. milosc moze przyjdzie z czasem ;)

Gość errate_
No co tu opowiadać. Wszysytko ok. Gość na poziomie, wszysytko pieknie, ale tych motyli brak. Za to on poczuł:( Ehhhh... Przystojny, z pasjami, rozwodnik, ale to nie to. To nie ten.

Gość kubek w kubek
Wiesz co? Ty wraźnie jakiegoś doła masz dzisiaj. Nie chcę nic sugerować, ale takie "walnięcie obuchem" to głównie w bajkach albo jak się ma 16 lat. Czasami potrzeba trochę czasu. :)

Gość errare_
No i sporo straszy ode mnie. Nie, to nie to. Randki w ciemno są do dupy, a jeżeli już sie jakaś trafi z któej coś wychodzi to jedna na milion, dla potwierdzenia reguły. Mi widocznie trafiła się ta 99999:(

Gość no ale szczegoly kochana
jak wyglada, ile ma lat, jak byl ubrany, gdzie byliscie, co jedliscie, o czym gadaliscie, jak w ogole bylo...

Gość kubek w kubek
Skoro tak czujesz... :) Więc po tym krótkim epizpodzie, będącym szansą na odmianę, witaj z powrotem w gronie samotnych kobiet 🖐️))

Gość jak ma byc dobrze
skoro ty juz od samego poczatku nastawilas sie sceptycznie i stanełas na pozycji "i tak nic z tego nie bedzie". :O

Gość errare_
O matko normalny facet, przystojny, elegancko ubrany, z klasą. Lokal ok, obiad był i kawa i ciastko. Ale nie było tej chemii a widac było że gośc liczy na cos więcej. Przecież nie będe się zmuszać. Ehhh nic było minęlo, nie ma co roztrząsać.

no wiesz nie zawsze od razu czuje sie motyle!!!!! Kwiatek Ty chbya naprawde sie uzalezniles od forum:o