Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errare_

Dałam się zaprosić na randkę a teraz nie mam jak sie z tego wykręcić

Polecane posty

Po czym wy poznajecie, że facet się na was napala? Możesz napisać jak on się zachowywał? Bo tak sobie myślę, że chemii mogło nie być też dlatego, że jakoś to strasznie oficjalnie wyglądało. Obiad, ciastko, garnitur... śmierdzi mi to jeżozwierzem ;) Tak a\'propos to mam 27 lat, a zabieram dziewczyny na randki spontaniczne, ostatnio byłem z taką jedną na lodowisku. Super zabawa, kupa śmiechu, a nie jakieś tam sztuczne obiady.

Być może :) Ale ja w swoim towarzystwie też nie mam takich kumpli, którzy by zapraszali dziewczyny na pierwsze spotkanie do restauracji, w taki oficjalny sposób. Jeśli już, to preferuję jakiś mały przytulny lokalik, kawiarenkę, a zamiast obiadu soczek, koktail, czy drink. No i przede wszystkim ma to być spotkanie na luzie, z fajnymi tematami do rozmów, z humorem. Źle mi się kojarzą tzw. krawaciarze, mam do nich uraz. :)

A i jeszcze jedna ważna sprawa - nigdy nie sugeruję kobiecie na pierwszym spotkaniu, że mi zależy na czymś więcej. Po prostu dobrze się bawię, jak z koleżanką, a co ma być to będzie. Gdybym był oficjalny jak ten koleś i rzucał jakimiś dziwnymi (ż)aluzjami, to pewnie też nie jedna by mnie olała :)

Gość errare_
Masz rację, było sztywno, nawet za bardzo. Ja jestem jeszcze młoda, lubię randki spontaniczne, w nietypowych miejscach, takie na luzie. W takich lokalach nie bywam codziennie wiec wiadomo, że nie czuje się swobodnie. Juz lepszy byłby spacer w parku...

Gość no to ile on ma lat
Ty 25 a on 50?????? jaka jest roznica wieku miedzy wami?

Gość errare_
Ja 25 on ok 40.Zdecydowanie wolę spotykać się z rówieśnikami. Pierwsza i ostatnia moja randka w ciemno.

Gość no to ile on ma lat
no to rzeczywiscie spora roznica wieku. nie trac czasu na takich ramoli. jestes mloda kobieta, panow w tym wieku zostaw samotnym mamuskom albo desperatkom :) pozdrawiam

Gość na powazniee
e ty jakas zalosna jestes i pesymistka straszna

ja tez nie lubie takich \"\"sztywniackich \" spotkan:) na szczescie jeszcze nie mialam takiej randki:P raz facet bl w ganiaku bo po prostu nie mial czasu sie przebrac ale poszlismy sobie na piwko;) na luzie ;)

a roznica wieku rzeczywiscie spora:) moze facet szuka p prostu kochanki;) taki to pewnie ma zone i dzieci juz a moze jest rozwiedziony