Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgsv

jestem z siebie dumna!!!!!!!

Polecane posty

Gość vgsv

w mojej klasie na 31 osob jest zagrozone 21 (łącznie 80 zagrożeń :O) i wśród tych 10, które nie są, jestem ja!!!

w mojej klasie jest 26 osób i 23 są zagrożone i moja klasa będzie niedługo rozwiązana... z powodu zachowania

Gość vgsv
no u mnie tez z zachowaniem nie jest najlepiej, ale ogolnie bardzo wymagajaca szkola ;/ a ze poszly tu osoby, ktore mialy lacznie ok 60 pkt z testu i ocen (na 200pkt) to w sumie nic dziwnego. w maturalnych klasach w tej szkole jest po 10 osob na przyklad :D :P

Mało informacji: co to za klasa. Ale gratulacje! Na pewno satysfakcja być lepszą od innych. Tylko... czy poprzeczka przypadkiem nie za nisko ustawiona?

Gość niech zyja...
to chyba raczej jakas szkola specjalna..ja tez chodzilam do prestizowego jak to nazywali liceum i nigdy nikt nie byl zagrozony...na tym pewnie polegal ten prestiz i dobry poziom uczniow...

Gość ninininini
a pozniej takie matoly sie na studia pchaja!! albo prace chca nie wiadomo jaka za 10tys. miesiecznie!!

Gość vgsv
ogolnie to zespol szkol, ale ja jestem w technikum na obsludze turystycznej :P ale moja przyjaciolka, ktora razem ze mna chodzi tylko do liceum ma taka sama sytuacje w klasie. po prostu duzo osob odpada po pierwszym roku, jest naprawde ciezko. :P i sporo z frekwencji :P technikum ma 41 godzin tygodniowo, a liceum 39 :o

magnolia -> czemu robisz się na druga przerwę? :O na kafe wysypało nieudacznikami :O

Gość vewv
jesteście patologiczni i chodzicie do szkół o najniższym poziomie, już jesteście neiudacznikami i nigdy nie znajdziecie dobrej pracy, niedługo ktoś zrobi wam dziecko i będziecie mieli męża pijaka który będzie was okładał pięściami, za to że jesteście takie durne. oto waasz biedny los...

Gość vgsv
do kogo to? :o

Gość vewv
do was, szczególnie tak jest w jakichś zapyziałych technikach i zawodówkach, tam sama patologia się chowa..i tak nic z was nie bedzie..same kucharki, sprzataczki..generalnie nieudacznicy życiowi.

magnolia : przeczytalam topik na którym pytalaś co o Tobie myslą uzytkownicy kafe ... sorry ale żenua :O użalasz sie nad sobą i chcesz zrobic furorę ? :O

Gość niech zyja...
myślę ęe w LO czai się więcej "nieudanych poczęć" niż myślisz...

W Liceach Ogólnokształcących na w miare normalnym poziomie nie ma aż tylu zagrożeń :O czasem zdarzy się pare osób w klasie ale to są wyjątki :O

w pierwszej klasie szkoly sredniej przed swietami BN przyzlo mi do domu poczta info ze mam 7 zagrozen:P

nie chcę się użalać, pisałam co czułam ale sory, nie będę Ci się spowiadać z każdego mojego słowa bo tylko winny się tłumaczy....

Jak narazie nie przeszłyśmy na TY drogie dziecko

to jest forum i będę się zwracała jak mi się będzie podobało:) a tak wogóle to robie Ci coś? o co się rzucasz?