Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula4535

..................................................................pomocy!!!

Polecane posty

Gość paula4535

ja 18 lat o 23/// czy czegoś oczekuje....????/ gadałam o tym z kolezankami i mówiły zebym z nim za nic sie nie spotykała a tym bardziej nie chodziła bo on mysli tylko o seksie...;((( chłopaki tak jest...odpowiedzcie szczerze...a dziewczyny jak mysklicie ...byłyście w takiej sytuacji....co najgorsze cos mnie do niego ciągnie...

Gość To naprawdę dziwne że...
Tylko dlatego, że on ma 23 lata to znaczy, że myśli tylko o seksie? Najgorsze są osiemnastolatki co we wszystkim się słuchają koleżanek-wyroczni.

Gość To naprawdę dziwne że...
Zresztą nie rozumiem za bardzo sensu tego wątku. Czy każdy 23-letni mężczyzna jest w oczach 18-latek skazany na porażkę bo się posłuchają koleżanek? Dziewczyno, ale o co chodzi tak w ogóle? Dlaczego masz się z nim nie spotykać? Dlaczego koleżanki Ci tak radzą? Skąd podejrzenie, że tylko seks mu w głowie? Tak na marginesie to chyba byłoby coś z nim nie tak, jakby nie myślał o seksie :-)

rady koleżanek to najgorsze czego można słuchac.. powinnaś sama wiedzieć czego on tak na prawdę by od ciebie chciał. Najpierw musisz go poznać, rozmawiać z nim - może wyczujesz jakie są jego priorytety i jeżeli jest on w miarę dojrzałym psychicznie facetem to na pewno nie będzie chciał od ciebie tylko seksu.