Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzelusia-Zelusia1994

Jestem dziwica ale uprawialam milosc analna. Czy mam powiedziec chlopakowi?

Polecane posty

Ten aktualny przyjazni sie z moim tym z ktorym uprawialam milosc analna. Wiec nie wiem czy mu sie przyznawac iz jestem nietknieta czy moze wspomniec o tym czyms? Jak myslicie

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
powinnas mu powiedziec o analu. No ale skoro masz jeszcze błone dziewicza to jestes dziewicą :-P

Gość poszlabym do lekarza
marna prowokacja

Gość tigraa
i tak pewnie juz gubisz ziemniaki w calosci

Gość jesteś dziewica arabską

Gość Tancerka z ksiezyca
to i pewnie nie spowiadałaś sie z tego- no bo w pupe sie nie liczy

Gość stacho
spoko w czym masz problem dala dupy teraz daj drugiemu i po sprawie powiedz muz ze cipka lepsza niz kako

Andzelusia-Zelusia1994, lepiej nie mów. A tak swoją drogą, to uwzględniając polskie prawo, nie powinnaś uprawiać seksu przed ukończeniem 15 roku życia.

Gość co za czasy
kiedyś dziewica to była porządna nie tykana dziewczyna a dzisiaj byle puszczalska (anal, oral i Bóg wie co) twierdzi że ona dziewica :O Chyba się starzeję, bo mi się rzygać chce jak takie coś czytam :(

Gość Black Numenorean
Nie jesteś dziewicą, masz tylko błonę. Dziewica to taka osoba która nie uprawiała seksu z mężczyzną, kobietą. Przeszłaś inicjację seksualną, nie jesteś dziewicą.

Jest dziewicą bo ma błonę. Potem ją wyroocha stado murzyńskich emigrantów, zrobi sobie rekonstrukcję błony u chirurga plastycznego i znów będzie dziewicą :classic_cool:

Gość Black Numenorean
Dziewictwo to nie błona.

Gość Black Numenorean
Dziewictwo to tylko definicja. Definicja to to co się ustala. Ja ustaliłem że dziewictwo to brak kontaktów seksualnych.

Gość Black Numenorean
Ciało jest kruche, błona może być lub też nie, a czynu wytrzeć się z przeszłości nie da. Pozostawia w naszej świadomości ślad.

Gość Black Numenorean
Ty Cardinale, jesteś idiotą. :)

Gość Black Numenorean
Jesteś idiotą i nawet tego nie zauważasz. :)

Gość Black Numenorean
Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe i fałszywe dziewice. Są tylko dziewice i nie dziewice.

Gość Black Numenorean
Brawo, zaczęłeś używać muzgu, ale niestety tylko jednej półkuli. :)

Gość oj dla was
dziewica to moze i dziewczyna ktora nie miala zadnych stosunkow seksualnych ale z punktu widzenia medycznego, dziewica to kobieta ktora posiada blone dziewicza, koniec kropka. Mozecie to sobie rozstrzygac w waszych wartosciach moralnych, ale prawda jest taka, ze formalnie ta dziewczyna jest dziewica i tak naprawde nikt tego nie sprawdzi czy uprawiala milosc oralna czy analna.

Gość oj dla was
i mozecie mowic sobie co chcecie, ale jesli trafilaby wam sie dziewczyna ktora ma blone dziewicza ale uprawiala anal czy oral, ale nie przyznalaby wam sie do tego bylibyscie szczesliwi i przekonani ze trafila wam sie cnotka, jesli natomiast trafilaby wam sie dziewczyna bez blony ale czysta analnie i oralnie, to juz uwazalibyscie ze zuzyta:p

Gość oj dla was
zreszta wiecie co panowie powiem wam cos w wielkiej tajemincy, mam 22 lata i sporo dobrych kolezanek, z ktorymi czesto rozmawialam na te tematy. I mozecie byc pewni zdecydowana wiekoszosc, naprawde ZDECYDOWANA w czasach liceum uprawiala oral i anal, ale zachowywala blone dziewicza, potem poznawaly chlopaka takiego na stale, wiekszosc z nich jest z nimi do dzisiaj, oni nie maja pojecia o tym, ze ich dziewczyny wczesinej robily to z innymi analnie i oralnie, sa przeszczesliwi, ze trafily im sie dziewice i w zyciu nie podejrzewaliby swoich ukochanych o taka przeszlosc, wiec tak naprawde to nigdy nie mozecie byc niczego pewnym:)

Ale oprócz seksu analnego brałam 2 faceta do buzi i spuścili mi sie więc połkam czy to jest sex? wiem że jak bym nie połknęła to by się nie liczyło ale tak to nie wiem czy mu o tym powiedzieć?

Ludzie! przecież ona pisze że jest DZIWICĄ a nie dziewicą.O czym dyskusja. Dziwica to taka którą wszystko dziwi.

jak takim torem idziemy, to dziewczyna, która się masturbuje też będzie dla ciebie zła? jesli tak, to powodzenia i może poszukaj połówki wśród chłopców? :P

Raczej mam zdecydowane upodobania,niezbieżne z twoimi propozycjami.Co do dogadzajacych sobie to nie mam nic naprzeciwko,niech każdy bedzie panem swojej psychiki i somatyki. Swoją drogą chyba wolałbym dziwicę niż dziewicę.