Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfdsfsdf

moda na odrabianie prac domowych na kafe...

Polecane posty

Gość fsfdsfsdf

zauważyliście?? ehhh.... :( małolaty zaniżają średnią wieku kafeterian i kafeterianek, z prezentowanych zadań wynika, ze to najpózniej gimnazjum....

Gość nie zesrajcie się
🖐️

Gość hhtp
prawda jest taka, że większości jak nie pomoże się w zadaniu to i tak sami tego nie zrobią, jak nie znajdą pomocy w internecie to spiszą od jakiegoś kolegi z klasy i na to samo wyjdzie a nieraz jeśli tutaj rozpisze się im rozwiązanie np jakiegoś zadania z matematyki wyjaśniając wszystko pokolei co skąd się bierze istnieje duże prawdopodobieństwo, że taka osoba to potem przeczyta i zastanowi sie co skad się wzieło i na podstawie dokładnych opisów dojdzie do tego już nieraz ktoś mi napisał (na innej stronie), że dzięki mojemu rozwiązaniu zrozumiał dany materiał czy też dostał dobrą ocenę z kartkówki

Gość hhtp
a jak wytłumaczyć zagadnienie np z matematyki nie podając konkretnego powodu? najlepiej na zadaniu, tylko nie podając same rozwiązanie ale całkowity opis, bo taka osoba chcąc czy nie chcą musi go przeczytać wraz z rozwiązaniem i wiem, że nieraz to działa bo potem osoby mi dziękują, że wreszcie zrozumiały o co chodzi

Gość hhtp
miało być konkretego zadania :P