Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CARITA_25_

W końcu cieszę sie cerą bez przyszczy -

Polecane posty

Gość CARITA_25_

Zaczne od tego ze od kiedy pamietam mialam trądzik, czasami byl wiekszy wysyp czasami miejszy. Probowalam wszystkich specyfików dermatologicznych przeszłam wszystko od leczenia miejscowego po antybiotyki doustne ale poprawa byla tylko na chwile. Bralam tez hormony ale niestety po jakims czasie moj organizm sie zbuntowal i nie tolerował juz hormonow - dostalam zakrzepicy. Myslalam ze jak juz bede miala te swoje 25 lat to mi jakos minie ale nic z tego. Moja dermatolog powiedziala ze jedynym wyjsciem jest izotek, ktorego nie wezme z roznych wzgledow. Bylam zrezygnowana i załamana bo niedlugo mial byc moj ślub. Jednak trafilam na kosemtyki dr brandt z serii poreless a dokladniej krem oczyszczajacy pore effect na noc i bylam w szoku!!!! wyczyscil mi wszystko do tego rozjasnil i wyrownal cere, takze po ponad 2 miesiacach stosowania poszlam do slubu z piekna cerą :-) i ciesze sie nia do dnia dzisiejszego a to juz 5 miesiecy a tego kremu nie zamienie na nic innego. Takze polecem go jest rewelacyjny!!!!!!!!!!

Gość do czasu
do czasu

Gość hjmgch
czytalam na wizazu ze jest super, mozna go kupic w sephorze, osztuje ok 200zl ale mozna brac probki i na nich jechac;)

Gość CARITA_25_
To fakt ze ten krem nie jest tani bo kosztuje 240 zl ale starcza na 6 miesięcy codziennego używania wiec jak na taki okres czasu to nie jest żle ja na początku poprosiłam ta próbkę i niewielka ilość wystarczyła mi na tydzień!!!!!!! wiec na pewno trzeba go wypróbować zanim wyda sie tyle kasy ale ja byłam i nadal jestem nim zachwycona

Gość Czerwony koralik
Stosowałam ten krem i tonik i mogę powiedzieć ze jest rewelacyjny nie znam lepszego kremu tylko żeby nie ta cena