Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak stroju

Wniosek o urlop

Polecane posty

Gość Brak stroju

Czy moge sobie sama wydrukować wniosek o urlop wychowawczy?Jeżeli tak to skad go wziąść?Skłam również o zasiłek rodzinny i ten mam,ale na urlop nie.Nic na stronach o wnioskach nie mogę znaleść.Proszę was o pomoc.

Gość Brak stroju
Nie wiem czy dobrze to wszystko opisałam.Urlop wychowawczy dostałam na 3 lata,i co roku muszę oczywiscie składac na nowo do urzędu....mam zaswiadczenie od pracodawcy,że jest on mi udzielony ale co jeszcze powinnam wypełnić?

Gość Brak stroju
up

wszystko to samo jak co roku czyli tylko wniosek i zaświadczenie o zarobkach a od pracodawcy tylko raz wystarczy ze udziela na 3 lata

we wniosku na rodzinne jest taka tabelka z jakim dodatkiem ten rodzinny i zaznaczasz ze dodatek z tytułu wychowywania dziecka-ja tak mysle nie?tak mi mówili w mopsie

Gość Brak stroju
Tak,jest takie info we wniosku,ale chodzi mi o to,że urlop miałam płatny przez rok,po roku trzeba składać znowu i znowu prosic o pieniadze.Płatny miałam do wrzesnia i ten jeden miesiąc byłam na bezpłatnym.I nie wiem czy wypełnic tylko wniosek o rodzinny czy dadza mi jeszcze cos do wypełnienia juz na miejscu.Juz sama nie wiem czy jasno to opisałam.

Gość Brak stroju
A,i dodam,że nie wystarczy tylko raz zaświadczenie od pracodawcy,że udzielił tylko co roku trzeba donosic.

cos ty?to ja źle poinformowana jestem-a wiesz co zadzwo tam albo od biedy na miejscu wypiszesz.a czemu byłaś na bezpłatnym?mogłaś złożyć wcześniej i dostac płatny tak?

Gość Brak stroju
Zupełnie nie wiedziałam,że trzeba co rok jakby odnawiać to zaświadczenie i skapowałam dopiero jak nie dostałam pieniedzy w pażdzierniku.Poszłam do księgowej i ona mi powiedziała,że trzeba znowu złozyć.