Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz2424

Jak rozkochac kobiete ktora kocham nad zycie

Polecane posty

Gość Tomasz2424

Hej... Nie licze tutaj na rady niewyrzytych panow tylko inteligentnych pan ktore lepiej znaja strokture kobiety.. Tzn mam 17 lat kocham nad zycie kobiete ktora mnie no moze nie ma w dupie ale nie za bardzo ja interesuje.... Znam ja od dziecinstwa tzn juz chyba z 6 lat i naprawde nie wiem jak i czym ja zaskoczyc potrafie ja rozmieszyc np bez najmniejszego problemu no ale .... nic wiecej nie kocha mnie i nie wiem czy da to sie zmienic... Jesli macie jakies rady chocby najmniejsze to bardzo bym prosil bo bede bardzo wdzieczny jesli jakies pytania macie jeszcze o tym co do niej czuje to piszcie

:) nie potrafie dac Ci rady bo nie ma recepty na miłość czy rozkochanie. Ale moge powiedziec Ci, ze sama kiedyś byłam taką kobietą :) On biegał za mna przez wszystkie lat aszkoły, dl amnie był tylko kolega czasem nawet denerwował swoja osoba i natarczywościa, nie umiałam traktowac go inaczej, tylko jak kumpla z klasy. Kiedyś zobaczyłam jak tańczy... :) i ten jeden jedyny widok jest w mojej głowie do dzisiaj. Wydawało mi się że tańczy dla mnie... i wtedy się zakochałam. Zawładnął moim sercem i pizostał w nim do dzisiaj :) choc róznie się układało i układa... bądx sobą, ona musi cię pokochac takim jakim jestes ;) może i ty niechcący, przez przypadek, nawet o tym nie wiedzac zauroczysz ją do końca życia? :) tego ci życze ;) powodzenia

Gość Tomasz2424
Bardzo dziekuje za odzew i również pozdrawiam:) no tego tez sie ucze zeby za bardzo nie naciskac zeby dac czas zeby czula sie swobodnie no ale ciezko jest... Czekam juz dwa lata i narazie efektow brak ale pozyjemy zobaczymy czekam na dalsze wskazówki:)

Życie zweryfikuje Twój romantyzm, zobaczysz:). Kiedyś będziesz się z tego śmiał a póki co zajmij się pokemonami...

Gość powiedz jej ze jestes
dziewicem

Gość Tomasz2424
Na glupie odzywki nie zamierzam odpowiadac